LähiTapiolan viikkoinfo: 31/2021

Itä–Länsi-viikolla pelataan myös miesten, naisten ja nuorten Superpesistä. Lue myös, miten voit voittaa vuoden bensat!

Runkosarjan viimeinen kuukausi, elokuu, starttaa JoMan miesten osalta tiistaina, kun joukkue isännöi Kerubi Stadionilla Siilinjärven Pesistä. Torstaina edessä on vielä paikallispeli Kiteellä ennen viikonlopun mittaista Itä–Länsi-taukoa.

Kaikki hyvä loppuu aikanaan, sillä sen jälkeen runkosarjaa onkin jäljellä enää neljä ottelua! Nauti pesiskesästä vielä kun voit ja osta liput SiiPe-kotimatsiin vaikka heti Ticketmasterista.

Uusi kuukausi tietää myös sitä, että on aika selvittää heinäkuun paras JoMa-pelaaja, eli kuukauden Pohjantähti-pelaaja. Kaikkien äänestäjien kesken arvotaan 50 euron arvoinen fanituotepaketti – ja kaikki tarjouspyynnöt tienaavat JoMan junioreille 10 euroa! Kesäkuun Pohjantähti-pelaajaksi valittiin Samuel Tirkkonen, mutta kuka oli paras heinäkuussa?

Myös muuta tapahtuu Joensuussa, sillä tällä viikolla Bar Playssa tulee myyntiin JoMan Antti Hartikaisen ja Topi Hurskaisen suunnittelemat tuhdit annokset.

Pesiksen lisäksi torstaina pelataan myös golfia JomaVastuu-hyväntekeväisyyskilpailun muodossa. Vielä ehdit mukaan!

Naisten Superpesiksessä JoMa on tositoimissa tällä viikolla vain kertaalleen, keskiviikkona, jolloin joukkue vierailee Siilinjärvellä.

Itä–Länsi-ottelut pelataan alkaneen viikon viikonloppuna Porissa. JoMasta tähdistöotteluihin lähtee vahva edustus: miesten otteluun Iiro Kuosa, Henri Litmanen, Patrik Wahlsten ja II-pelinjohtaja Sami Österlund, B-poikien peliin Samuel Tirkkonen ja B-tyttöjen matsiin Johanna Pirskanen.

JoMan B-pojista poikien Itä–Lännessä nähdään myös pelinjohtajat Jarno Sutinen ja Eetu Ikonen sekä pelaajat Justus Niemeläinen ja KiPa-lainat Miika Timonen sekä Kasperi Kaksonen.

JoMan nuoremmat juniorit pelaavat tälläkin viikolla: ottelut löydät jatkossa kätevästi yhdestä paikasta.

Viikon ottelut

Miesten Superpesis

Ti 3.8. klo 18 Joensuun Maila – Siilinjärven Pesis | Osta liput
To 5.8. klo 18 Kiteen Pallo – Joensuun Maila​​​​​​​

Naisten Superpesis

Ke 4.8. klo 18 Siilinjärven Pesis – Joensuun Maila

B-poikien Superpesis

Ma 2.8. klo 18 Pattijoen Urheilijat – Joensuun Maila

B-tyttöjen Superpesis

Ma 2.8. klo 18 Joensuun Maila – Kajaanin Pallokerho


Me tunnemme Pohjois-Karjalan tiet – ja tiedämme, mitä autovakuutukseltasi tarvitset.

LähiTapiolan autovakuutus on syystäkin Suomen suosituin. Maksimibonusta voi kertyä jopa 80 % liikennevakuutuksesta, ja saat samat edut perheen jokaiselle autolle. Kaikkiin kaskoihin kuuluu eläintörmäysvakuutus, ja Laajassa ja Loistokaskossa saat myös pysäköintivakuutuksen. Bonusturvalla bonukset eivät laske edes kolarin sattuessa. Kaiken lisäksi saat vakuutuksestasi S-ryhmän Bonusta. Vaihda sinäkin vakuutuksesi meille, niin pääset ajelemaan etujen kera.

Kun jätät meille yhteystietosi, olemme sinuun yhteydessä. Keskustellaan yhdessä, millainen autovakuutus sopisi juuri sinun tarpeisiisi. Samalla osallistut vuoden bensojen, eli 1500 euron ABC-lahjakortin arvontaan.