JoMa-ateriat nyt myynnissä Bar Playssa!

Ruokaa isoon ja vielä isompaan nälkään Bar Playsta. Joensuun Mailan Topi Hurskainen ja Antti Hartikainen suunnittelivat omat annokset listalle – Käy maistamassa!

Antti Hartikainen ja Topi Hurskainen piipahtivat Joensuun torin laidalla Bar Playssa suunnittelemassa omat annokset kausituotteiksi sporttibaarin ruokalistalle. Topin ”Holy Mozza”-burgeriannos ja Antin ”Iso kolmonen” ovat myynnissä kauden loppuun saakka!

– Syötävää on jokaiseen lähtöön. On isoon nälkään ja vielä isompaan nälkään, naurahti Hurskainen annoksia ihastelleessaan.

Hartikainen rakensi annoksensa isommalle porukalle nautittavaksi.

– Ison kolmosen voi toki itsekin syödä, mutta tämä on tarkoitettu kaveriporukalle tai kahdestaan syötäväksi, kertoi Hartikainen.

Bar Play löydät Joensuusta aivan keskustasta kävelykadun varrelta osoitteesta Kauppakatu 23 B. Sporttibaarissa voit katsoa urheilua kolmelta jättiscreeniltä sekä kymmenestä muusta televisiosta!

HOLY MOZZA-ATERIA

3 x pihvi, 3 x pekoni, 3 x cheddar, 3 kpl mozzarellatikkuja, punasipulia, salaattia, tomaattia, BBQ- & TexasPete- majoneesia ja ranskalaiset.

Aterian hinta: 16,90€ (Aterian ostajalle juoma opiskelijahintaan!)

ISO KOLMONEN-ATERIA

18 kpl wingsejä aurajuustodipeillä, 8 kpl sipulirenkaita, 8 kpl mozzarellatikkuja, isot ranskalaiset ja yhteensä 6 kpl BBQ- & pippurimajoneeseja.

Aterian hinta: 35,50€ (Aterian ostajalle juoma opiskelijahintaan!)

kuinka annokset syntyivät?