Medialle

MEDIAN YHTEYSHENKILÖ
Joona-Pekka Hirvonen, joona-pekka.hirvonen (at) joensuunmaila.fi, 044 0705 898

Myös otteluiden ulkopuoliset haastattelu- ja kuvauspyynnöt!

AKKREDITOITUMINEN OTTELUIHIN
Kaikkien median edustajien on etukäteen akkreditoiduttava JoMan miesten ja naisten edustusjoukkueiden kotiotteluihin. Akkreditoituminen tapahtuu erillisellä akkreditoitumislomakkeella, jonka löydät tämän sivun alaosasta.

MEDIAKÄYTÄNNÖT OTTELUISSA
Akkreditoituneiden median edustajien sisäänkäynti tapahtuu Bolt Stadionin jäähallin puoleisesta huoltoportista. Median työskentelytilat löytyvät Bolt Stadionin kuuluttamoiden edestä ja kuuluttamosta. Kaikkien kotiotteluiden jälkeen järjestetään lehdistötilaisuus VIP-tilassa, jonne kulku tapahtuu joko A0-katsomosta tai ulkokautta.

VALOKUVAAMINEN OTTELUISSA
Ammattimainen valokuvaaminen on sallittu otteluissa vain akkreditoituneille valokuvaajille. Kuvaajilla on oltava päällä selkeästi erottuva valokuvausliivi. Valokuvaaminen kenttätasolla tapahtuu kuvaajien omalla vastuulla ja erityistä varovaisuutta noudattaen.

KOTISIVUJEN MATERIAALI
JoMan kotisivujen tekstiaineisto on median vapaasti käytettävissä normaalien mediakäytäntöjen ja kreditointien mukaisesti. Joona-Pekka Hirvosen ottamia valokuvia voi käyttää asiallisiin, ei-kaupallisiin tarkoituksiin, kunhan kuvaajan nimi mainitaan. Muiden valokuvien käyttö vaatii aina nimenomaisen luvan.

JOMAN LOGO
Joensuun Mailan painokelpoisen logon voit ladata tästä. Logoa saa käyttää vain JoMaa koskevassa uutisoinnissa.

Joensuun Mailan naisten logon voit ladata tästä.

JoMa junioreiden logon voit ladata tästä.

TEKNISET KYSYMYKSET BOLT STADIONISTA
Bolt Stadionin vahtimestarit, 050 304 7449
Joona-Pekka Hirvonen, joona-pekka.hirvonen (at) joensuunmaila.fi, 044 0705 898

Akkreditoituminen