LähiTapiolan viikkoinfo: 27/2021

Heinäkuun härkäviikot alkavat! Tutustu myös LähiTapiolan Suomen suosituimpaan autovakuutukseen.

Joensuun Maila pelaa miesten Superpesiksessä heinäkuun 30 ensimmäisen päivän aikana peräti 13 ottelua. Tällä viikolla ohjelmassa on niistä kolme: tiistaina vieraspeli Haminassa, perjantaina Seinäjoella ja vielä sunnuntaina kotipeli Kouvolan Pallonlyöjiä vastaan.

KPL-pelissä otteluisäntänä toimii Taksi Itä-Suomi, joka tarjoaa otteluun melkoisen lippuedun: viikonlopun (9.-11.7.2021) Taksi Itä-Suomen taksikuitilla saa otteluun ilmaisen sisäänpääsyn!

Edellisessä ottelussa JoMa kaatoi kauden kohujoukkue Manse PP:n Kerubi Stadionilla kahden pisteen arvoisesti 1–0 miltei 2000 katsojan edessä.

Viikonloppuna voittoa pääsi juhlimaan myös JoMan naisten edustusjoukkue, joka kaatoi sunnuntaina Kiteellä pelatussa kotiottelussa kauden ennätysyleisön edessä Helsingin Roihun.

Myös naisilla on edessä kolmen ottelun viikko. Tiistaina joukkue vierailee Seinäjoella Maila-Jussien kotikentällä ja viikko jatkuu kahdella kotiottelulla, ensin torstaina Lapuan Virkiää ja vielä lauantaina Mynämäen Vesaa vastaan. Superpesistä tarjoillaan Kerubi Stadionilla siis sekä lauantaina että sunnuntaina!

B-pojat palaavat tositoimiin maanantaina kotiottelulla rovaniemeläistä Napa-Pesistä vastaan ja torstaina joukkue vierailee Vetelissä. B-tyttöjen viikossa on yksi ottelu, torstaina vierasottelu Kajaanin Pallokerhoa vastaan.

JoMan nuorempien junioreiden ottelut löydät jatkossa kätevästi yhdestä paikasta.

Viikon ottelut

Miesten Superpesis

Ti 6.7. klo 18.00 Haminan Palloilijat – Joensuun Maila
Pe 9.7. klo 18.00 Seinäjoen JymyJussit – Joensuun Maila
Su 11.7. klo 17.00 Joensuun Maila – Kouvolan Pallonlyöjät | Osta liput

Naisten Superpesis

Ti 6.7. klo 18.00 Seinäjoen Maila-Jussit – Joensuun Maila
To 8.7. klo 18.00 Joensuun Maila – Lapuan Virkiä | Osta liput
La 10.7. klo 17.00 Joensuun Maila – Mynämäen Vesa | Osta liput

B-poikien Superpesis

Ma 5.7. klo 18.00 Joensuun Maila – Napa-Pesis, Rovaniemi
To 8.7. klo 18.00 Veteli Pesis – Joensuun Maila

B-tyttöjen Superpesis

To 8.7. klo 18.00 Kajaanin Pallokerho – Joensuun Maila


Me tunnemme Pohjois-Karjalan tiet – ja tiedämme, mitä autovakuutukseltasi tarvitset.

LähiTapiolan autovakuutus on syystäkin Suomen suosituin. Maksimibonusta voi kertyä jopa 80 % liikennevakuutuksesta, ja saat samat edut perheen jokaiselle autolle. Kaikkiin kaskoihin kuuluu eläintörmäysvakuutus, ja Laajassa ja Loistokaskossa saat myös pysäköintivakuutuksen. Bonusturvalla bonukset eivät laske edes kolarin sattuessa. Kaiken lisäksi saat vakuutuksestasi S-ryhmän Bonusta. Vaihda sinäkin vakuutuksesi meille, niin pääset ajelemaan etujen kera.

Kun jätät meille yhteystietosi, olemme sinuun yhteydessä. Keskustellaan yhdessä, millainen autovakuutus sopisi juuri sinun tarpeisiisi. Samalla osallistut vuoden bensojen, eli 1500 euron ABC-lahjakortin arvontaan.