Torstain huippuottelussa vastassa Vimpelin Veto

Kolmen ottelun viikko jatkuu torstaina Kerubi Stadionilla, kun JoMa kohtaa Vimpelin Vedon Liikenneturvan teemaottelussa.

Joensuun Maila käänsi kurssinsa takaisin voittojen tielle tiistaina Vimpelissä, kun joensuulaiset hakivat makoisan kolmen pisteen voiton lukemin 2-0 (6-3, 2-1). Petri Pennasen komentoon siirtynyt joensuulaisjoukkue esitti läpi kamppailun pirteitä otteita.

– Joukkue reagoi mahtavasti tilanteeseen. Lähdimme retkelle hakemaan ainoastaan sitä, että saamme itsestämme hyvää irti, sillä se on pesiksessä mahtavin tunne. Ei tässä vielä pelillisiä kauneuksia tietenkään ole hirveästi keretty käymään läpi, kommentoi Pennanen tiistain ottelun jälkeen.

Pelinjohtajan muutos on tuli joukkueelle tietoon nopealla aikataululla maanantaina.

– Hyvin saimme pelin käyntiin Vimpelissä. Peli-ilmeemme oli hyvä ja löysimme oikean tunnetilan. Totta kai muutos tuli nopeasti ja omia pelillisiä asioita tässä täytyy käydä läpi. Tietysti tilanne aiheutti harmitusta myös ”Doksan” puolesta, sillä ei alkukauden otteet täysin hänen piikkiinsä mennyt, mutta tällaista tämä välillä on urheilussa, kommentoi Topi Hurskainen.

Vimpeli saa revanssin paikan nopeasti, sillä joukkueet kohtaavat toisensa uudelleen heti torstaina. Onko ilmassa jo playoff-fiilistä, kun samaa vastustajaa vastaan pelataan nopealla aikataululla?

– Runkosarjaa on vielä jäljellä ja nyt keskitytään siihen. Ei tässä vielä playoff-tunnelmaa muutoin vielä ilmassa ole. Kehitämme omaa peliämme jäljellä olevissa runkosarjan otteluissa ja suuntaamme katseet vasta sitten pudotuspeleihin.

Joensuun Mailan ja Vimpelin vedon kohtaaminen on samalla Liikenneturvan teemaottelu ja tapahtumassa riittää nähtävää koko perheelle. Tapahtuma-alueella esillä on Kaukokiidon 34,5 metrinen HCT-jättirekka, jonka ohjaamoon pääsee tutustumaan logistiikka-alan ammattilaisten esittelemänä. Lisäksi lapsille on jaossa 200 kappaletta huomioliivejä ja koko tapahtuman ajan Mikon Pomppulinnat viihdyttävät perheen pienimpiä.

JOMA-VIVE 12.8. KLO 18.00 - OSTA LIPUT ENNAKKOON TÄSTÄ LINKISTÄ!


Liikenneturva-ottelu torstaina 12.8. – Jättirekka, huomioliivejä ja pomppulinnoja!

Joensuun Mailan ja Vimpelin Vedon välinen huippuottelu torstaina 12.8. on samalla Liikenneturvan teemaottelu, jossa riittää nähtävää ja koettavaa koko perheelle!

Lue lisää