Juho Toivola täydentämään JoMan kotiutusosastoa – ”Varmasti tulee hieno matka”

Joensuun Maila on tehnyt kaksivuotisen pelaajasopimuksen Juho Toivolan kanssa.

Joensuun Maila ja Juho Toivola 31, ovat solmineet syksyyn 2023 ulottuvan pelaajasopimuksen. Pohjanmaalla pesäpallo-oppinsa saanut Toivola on pelannut urallaan 303 superpesis-ottelua ja tuo mukanaan rutkasti kokemusta JoMan joukkueeseen.

– Oikeastaan ensimmäistä kertaa urallani tuli tällainen mahdollisuus eteen. Hienoa päästä mukaan huippuorganisaatioon ja urheilulliseen joukkueeseen. Erittäin hyvillä fiiliksillä pääsee lähtemään kohti uutta, kommentoi Toivola.

Toivola siirtyy Joensuun Mailaan Imatran Pallo-Veikkojen riveistä, jossa mies pelasi kaksi edellistä kautta. Toivola on edustanut aiemmin urallaan Nurmon Jymyä, Koskenkorvan Urheilijoita, Seinäjoen JymyJusseja sekä Kouvolan Pallonlyöjiä.

– Joukkueesta on erittäin positiivinen kuva ja potentiaalia on kyllä ihan mihin vaan. Kun joukkue hitsaantuu viimeisen päälle yhteen, niin kaudesta 2022 tulee varmasti hieno.

Toivola on takonut urallaan 22+305=327 lyötyä juoksua ja lisää on luvassa tulevilla kausilla JoMa-paidassa, joita mies odottaa innoissaan.

– Joensuussa on hieno kotiyleisö, joka kannustaa omiaan kovasti. Täällä on ollut aina hienoa pelata myös vierasjoukkueen paidassa, kun tunnelma on kohdallaan.

– Talvikausi on vasta edessä, joka täytyy käyttää viisaasti hyväksi harjoittelun parissa. Tästä tulee varmasti hieno matka, josta fanit ja me pelaajat tulemme nauttimaan, päätti Toivola.

Joensuun Mailan pelinjohtaja Mikko Huotari on mielissään Toivolan sopimuksesta.

– Juho tuo meille monipuolisutta ja vaarallisuutta, kaikkinensa. Syksyn peleissä parran takaa pilkisti virne suupielestä, se lämmittää, kun kyllähän meidän nuoreen joukkueeseemme kokemus ja yksi kolmekymppinenkin on erittäin tervetullut.

Katso julkistusvideo Facebookista, Instagramista tai twitteristä!


Kristian Malikine siirtyy JoMaan

Tuore pelaajasopimus on 1+1-vuotinen.

Lue lisää

Elmeri Lieto JoMaan – ”Hienoa päästä Joensuun Mailan kaltaiseen organisaatioon”

Joensuun Maila ja Elmeri Lieto ovat solmineet 1+1-vuotisen pelaajasopimuksen.

Lue lisää