Kristian Malikine siirtyy JoMaan

Tuore pelaajasopimus on 1+1-vuotinen.

Joensuun Maila ja Kristian Malikine, 20, ovat solmineet 1+1-vuotisen pelaajasopimuksen.

– Malikine on mielenkiintoinen nuori pelaaja, jonka potentiaalin ylärajoja voimme vasta arvailla. Kolme täyttä Superpesis-kautta luovat hyvän pohjan, jota pääsemme nyt Joensuussa jalostamaan. Kristian tuo meille vaihtoehtoja ulkopeliin ja kokoonpanoon kaivattua leveyttä, kommentoi JoMan toimitusjohtaja Matti Lindholm.

Viimeiset kaksi kautta Hyvinkään Tahkoa edustanut Malikine siirtyy JoMa-paitaan odottavaisin mielin.

– Iloiset fiilikset tuoreesta sopimuksesta. Innoissaan tässä ollaan ja odotan innolla tulevaa harjoituskautta ja varsinkin ensi kesää. Joukkue vaikuttaa erittäin hyvältä ja porukasta löytyy minulle jo entuudestaan tuttuja miehiä, kommentoi Malikine.

Kouvolan Pallonlyöjien kasvatti on edustanut kasvattajaseuransa ja Hyvinkään Tahkon lisäksi Koskenkorvan Urheilijoita. Ulkopelitaidoistaan etukentällä tunnettu Malikine on pelannut urallaan 72 runkosarjan ottelua ja kaksi pudotuspeliottelua miesten Superpesiksessä. Mies on lyönyt 0+15 juoksua ja 84 kärkilyöntiä.

– Tavoitteenani on nousta etukenttäpelaamisessa Suomen eliittiin ja siihen odotan henkilökohtaisella tasolla isoa steppiä tulevalta vuodelta.

Mies on pelannut B-poikien Itä-Länsi-arvo-ottelussa vuosina 2018 ja 2019.

Katso video!