LähiTapiolan viikkoinfo: 34/2021

Pesiskesä huipentuu kauden tärkeimpiin peleihin.

Miesten Superpesiksessä ei ole pelattu näin jännittäviä puolivälieriä miesmuistiin – käynnissä on kaikkien aikojen pesissyksy!

Sarjoista jännittävimmäksi ennakoitiin neljänneksi sijoittuneen Sotkamon Jymyn ja runkosarjan vitosen Joensuun Mailan välistä vääntöä - ja sellainen se on myös ollut. Molemmat joukkueet voittivat kotiottelunsa ja ottelusarja on kahden pelatun matsin jälkeen tasatilanteessa 1–1.

Sunnuntaina Joenuussa miltei 2000 pesisjännäriä näkivät kotijoukkueen maukkaan 2–0 (3–2, 8–3)-voiton.

– Koko joukkueen vireystila ja olemus tänään oli tänään aivan eri sfääreissä, mitä se oli takkuisessa ensimmäisessä pelissä. Jos katsotaan sitä tekemistä, niin tässä oli paljon hyvää sillä puolella, pelinjohtaja Petri Pennanen kommentoi ottelun jälkeen.

Taistelu jatkuu tiistaina Sotkamon Hiukassa ja Joensuun Kerubi Stadionilla pelataan taas torstaina. Tarvittaessa pelataan vielä viides kamppailu perjantaina Sotkamossa: paikka välierissä ja neljän parhaan joukossa irtoaa kolmella voitolla.

Viikon ottelut

Miesten Superpesis

Ti 31.8. klo 17.00 Sotkamon Jymy – Joensuun Maila
To 2.9. klo 17.00 Joensuun Maila – Sotkamon Jymy | Osta liput | Osta VIP-liput
Pe 3.9. klo 17.00 Sotkamon Jymy – Joensuun Maila (tarvittaessa)


Me tunnemme Pohjois-Karjalan tiet – ja tiedämme, mitä autovakuutukseltasi tarvitset.

LähiTapiolan autovakuutus on syystäkin Suomen suosituin. Maksimibonusta voi kertyä jopa 80 % liikennevakuutuksesta, ja saat samat edut perheen jokaiselle autolle. Kaikkiin kaskoihin kuuluu eläintörmäysvakuutus, ja Laajassa ja Loistokaskossa saat myös pysäköintivakuutuksen. Bonusturvalla bonukset eivät laske edes kolarin sattuessa. Kaiken lisäksi saat vakuutuksestasi S-ryhmän Bonusta. Vaihda sinäkin vakuutuksesi meille, niin pääset ajelemaan etujen kera.

Kun jätät meille yhteystietosi, olemme sinuun yhteydessä. Keskustellaan yhdessä, millainen autovakuutus sopisi juuri sinun tarpeisiisi. Samalla osallistut vuoden bensojen, eli 1500 euron ABC-lahjakortin arvontaan.