LähiTapiolan viikkoinfo: 29/2021

Me tunnemme Pohjois-Karjalan tiet – ja tiedämme, mitä autovakuutukseltasi tarvitset.

LähiTapiolan autovakuutus on syystäkin Suomen suosituin. Maksimibonusta voi kertyä jopa 80 % liikennevakuutuksesta, ja saat samat edut perheen jokaiselle autolle. Kaikkiin kaskoihin kuuluu eläintörmäysvakuutus, ja Laajassa ja Loistokaskossa saat myös pysäköintivakuutuksen. Bonusturvalla bonukset eivät laske edes kolarin sattuessa. Kaiken lisäksi saat vakuutuksestasi S-ryhmän Bonusta. Vaihda sinäkin vakuutuksesi meille, niin pääset ajelemaan etujen kera.

Kun jätät meille yhteystietosi, olemme sinuun yhteydessä. Keskustellaan yhdessä, millainen autovakuutus sopisi juuri sinun tarpeisiisi. Samalla osallistut vuoden bensojen, eli 1500 euron ABC-lahjakortin arvontaan.


Kauden ensimmäinen Pohjois-Karjalan paikallispeli alkaneen viikon huipennus.

Joensuun Mailan B-juniorit huilaavat tämän viikon sekä poikien että tyttöjen Superpesiksessä. Miesten ja naisten Superissa on sen sijaan edelleen täysi tohina päällä: miehissä JoMa pelaa tällä viikolla kolme ja naisissa kaksi ottelua.

Miesten viikko alkaa tiistaina vierasottelulla Pattijoen Urheilijoita vastaan. Perjantaina joukkue käy sarjakärki Kouvolan Pallonlyöjien luona Kymenlaaksossa ja viikko huipentuu paikallispeliin, kun Kiteen Pallo vierailee Kerubi Stadionilla sunnuntaina. Sunnuntain peli on kesän ensimmäinen Pohjois-Karjalan paikallispeli ja otteluisäntänä toimii oivasti Pohjois-Karjalan maakuntaliitto.

JoMan sisäpelaaminen on ollut juhannuksen jälkeen tukkoista, mutta uusittu lyöntijärjestys toi ongelmaan kaivatun muutoksen viikonloppuna. Sunnuntain perhepelissä Kerubi Stadionilla JoMa takoi peräti 18 juoksua Seinäjoen JymyJussien ulkokentästä.

– Joukkueen ilmapiiri on ollut koko ajan sellainen, että olemme uskoneet siihen, mitä osaamme. Tästä ei tietenkään pidä lähteä millään tavalla keulimaan, mutta antaahan tämä hyvää näyttöä jatkoa varten siitä, mitä osaamme, pelinjohtaja Mikko Korhonen kommentoi ottelun jälkeen.

Naisten Superpesiksessä JoMa halajaa tappiollisen viikonlopun jälkeen takaisin voittojen tielle. JoMa pelaa kotikentällä keskiviikkona Siilinjärven Pesistä ja perjantaina vieraissa Lappeenrannan Pesä-Ysejä vastaan.

JoMan neljän ottelun pisteputki päättyi, kun joukkue taipui viikonloppuna vieraissa Manse PP:lle ja Porin Pesäkarhuille.

– Kun ottaa tämän viikonlopun meiltä niin kovat vastustajat vastassa, mutta sitten taas hetkittäin pystytään vastaamaan, mutta se viimeinen silaus sieltä puuttu, joukkueen pelinjohtaja Jouni Oja-Lipasti summasi sunnuntaina Porissa.

JoMan nuoremmat juniorit pelaavat tälläkin viikolla: ottelut löydät jatkossa kätevästi yhdestä paikasta.

Viikon ottelut

Miesten Superpesis

Ti 20.7. klo 18 Pattijoen Urheilijat – Joensuun Maila
Pe 23.7. klo 18 Kouvolan Pallonlyöjät – Joensuun Maila
Su 25.7. klo 17 Joensuun Maila – Kiteen Pallo | Osta liput
​​​​​​​

Naisten Superpesis

Ke 21.7. klo 18 Joensuun Maila – Siilinjärven Pesis | Osta liput
Pe 23.7. klo 18 Lappeenrannan Pesä-Ysit – Joensuun Maila

B-poikien Superpesis

Ei pelejä tällä viikolla.

B-tyttöjen Superpesis

Ei pelejä tällä viikolla.