Manse PP kaatoi JoMan Kaupissa

Joensuun Maila taipui Manse PP:lle lukemin 2-0 (5-3, 5-4).

Joensuun Maila aloitti ottelun vahvasti ja paineli johtoon Patrik Wahlstenin saumapuhkaisulla ensimmäisessä vuoroparissa, mutta tähän Manse vastasi väkevästi. Ajolähtötilanteeseen lyömään astellut Henri Puputti niittasi pallon kakkosjatkeelta läpi ja kotijoukkue siirtyi 4-1-johtoon.

– Se oli tyly lyönti siihen paikkaan ja kova avaus. Se olisi voinut lamaannuttaa meidät täysin, mutta niin ei käynyt ja siihen olen tyytyväinen, kommentoi pelinjohtaja Mikko Korhonen.

JoMa ei saanut avausjaksolla kunnon kiriä enää päälle ja jakso kirjattiin kotijoukkueelle numeroin 5-3.

Ottelun toinen jakso eteni niin ikään Mansen komennossa, kun kotijoukkue karkasi ensimmäisen ja kolmannen vuoroparin onnistumisilla 4-0-johtoon.

JoMa kampesi itsensä vielä peliin mukaan, kun kolmannessa vuoroparissa Wahlsten ja Rautiainen toivat joensuulaiset juoksun päähän.

Juha Puhtimäki sivalsi neljännessä vuorossa kotijoukkueen viidennen juoksun, joka takasi myös toisen jakson voiton kotijoukkueelle. Joensuulaisten toisen jakson neljäs juoksu syntyi harhaheitolla.

– Päivän tavoite oli voittaa. Se ei täyttynyt tänään, sillä emme olleet riittävän hyviä. Annoimme molempien jaksojen alussa siimaa kaverille.

– Olen tyytyväinen, että oma tekeminen ei pysähtynyt missään vaiheessa. Ei se tätä peliä voitoksi käännä, mutta jos jatkamme tällä samalla intesiteetillä, niin tulemme voittamaan pelejä jatkossa, päätti Korhonen.

Joensuun Maila pelaa seuraavan ottelun maanantaina 14.6. Imatralla IPV:n vieraana. Seuraava kotimatsi joensuulaisilla on edessä torstaina 17.6., kun Sotkamon Jymy saapuu Kerubi Stadionille.


Enerkisin pelaaja

Joensuun Maila ja sen yhteistyökumppani Enerke selvittävät kaudella 2021 jokaisen JoMan ottelun jälkeen yleisön suosikin – illan Enerkisimmän pelaajan.

Lue lisää


Katso kuvat matsista: