Perjantaiksi vieraita pohjoisesta – ”Hyvä haaste tässä kohtaa meille”

Kotimatsit jatkuvat heti perjantaina, kun Joensuun Maila isännöi Kempeleen Kiriä Kerubi Stadionilla.

Kauden avausottelu keskiviikkona meni Joensuun Mailalta nappiin energisen ja pirteän esityksen päätteeksi. Sarjanousija Haminan Palloilijat taipui joensuulaisten käsittelyssä lukemin 2-0 (9-1, 14-5).

Perjantaiksi joensuulaiset saavat vieraita pohjoisesta, kun Kempeleen Kiri saapuu Kerubi Stadionin auringon alle. KeKin kausi käynnistyi keskiviikkona 0-2 (0-7, 0-2)-kotitappiolla Vimpelin Vedolle.

Kempele on vahva sisäpelijoukkue ja joukkueesta löytyy tunnettuja pelimiehiä Antti Korhosen, Jussi Korhosen, Topi Korhosen ja Onni Määtän johdolla. Kempele uudisti myös pelinjohtoaan tälle kaudelle, kun viuhkaan tarttui Teemu Körkkö Sotkamosta.

– KeKi on varmasti napsun verran kovempi vastustaja, kuin keskiviikon vastustaja Hamina. Heidän joukkueensa on vahvistunut viime kaudesta. Tämä on hyvä haaste tässä kohtaa meille ja pääsemme mittaamaan omaa tasoamme, kommentoi Samuel Tirkkonen.

Talvi- ja harjoituskauden numerolla kaksi pelannut Tirkkonen on ottamassa isoja harppauksia kohti Superpesiksen kirkkainta kärkeä. Nuoresta iästään huolimatta mieheltä ei itseluottamusta puutu.

– Harjoituspeleissä on tullut paljon onnistumisia ja olen sieltä saanut itseluottamusta lisää. Nyt kun olen päässyt pelaamaan pienemmällä numerolla, niin näyttämisen halu on erittäin suuri. Haluan raivata tietä koko ajan suurempaan rooliin ja pienenpään numeroon.

Keskiviikon kamppailussa Tirkkonen onnistui vaihtotilannepelaamisessa loistavasti.

– Kyllä loistava pelivire kumpuaa siitä, kun saa juosta savujen keskeltä Kerubi Stadionille kotiyleisön eteen. Se on hienoa. Lupaan tarjota perjantai-iltana kotiyleisölle iloista ja rentoa pesistä sekä viihdyttävän kesäillan.

Tirkkonen nostaa JoMan riveistä esiin lukkari Ville Väliahon, jonka työskentely lautasen äärellä on ollut mallikasta.

– Väliaho pelaa loistavaa pesäpalloa lautasen ääressä. Mies onnistuu kerta toisensa jälkeen nostattamaan tunnetta ulkopelissä.

Itä-Suomen Aluehallintovirasto kumosi keskiviikkona Pohjois-Karjalan kokoontumisrajoitukset. Kerubi Stadionin katsojakapasiteetista on jatkossa käytössä 2850 paikkaa, eli 75 prosenttia täydestä kapasiteetista. Paikkanumerot ja esimerkiksi kausikorttilaisten omat paikat ovat käytössä normaalisti.

Liput Joensuun Mailan ja Kempeleen Kirin väliseen perjantai-illan kohtaamiseen ovat myynnissä Ticketmasterissa. Tervetuloa nauttimaan pesisviihteestä!


Lue lisää

Yleisörajoitukset poistuvat – tervetuloa turvallisesti Kerubi Stadionille!

Kerubi Stadionin yleisökapasiteetti nousee 2850 katsojaan. JoMa noudattaa jatkossakin tartuntatautilain velvoitteita.

Lue lisää