Yleisörajoitukset poistuvat – tervetuloa turvallisesti Kerubi Stadionille!

Kerubi Stadionin yleisökapasiteetti nousee 2850 katsojaan. JoMa noudattaa jatkossakin tartuntatautilain velvoitteita.

Itä-Suomen Aluehallintovirasto kumosi keskiviikkona Pohjois-Karjalan kokoontumisrajoitukset. Yleisötilaisuuksien järjestäminen ulkotiloissa on vallitsevassa tilanteessa varsin vapaata tartuntatautilain puitteissa.

– Rajoitusten vapautuminen on meille tapahtumanjärjestäjille mahtava juttu. Keskiviikon kotiavauksessa näimme taas, miten fiksusti pesäpallokansa tapahtumassa ja katsomossa käyttäytyy, Joensuun Mailan toimitusjohtaja Matti Lindholm iloitsee.

Kerubi Stadionin katsojakapasiteetista on jatkossa käytössä 2850 paikkaa, eli 75 prosenttia täydestä kapasiteetista. Paikkanumerot ja esimerkiksi kausikorttilaisten omat paikat ovat käytössä normaalisti.

­– Ennen kaikkea yli 1000 kausikorttilaisellemme tämä on tärkeä ja hieno asia.

– 75 prosentin kapasiteetilla voimme varmistaa turvallisen ottelutapahtuman ja tartuntatautilain velvoitteet.

Stadionilla on yleisölle runsaasti käsidesejä sisäänkäynneillä, WC-tiloissa ja kioskeilla. JoMa suosittelee pääsylippujen ostamista ennakkoon ja käteisen välttämistä, eli korttimaksuja. VIP-ravintola Business Joensuu -klubilla ja Bar Kakkospesässä käy maksutapana vain korttimaksu.

Saavuthan otteluihin vain täysin terveenä!

– Pohjoiskarjalaiset ovat skarppia porukkaa. Turvallinen ottelutapahtuma tehdään yhteistyöllä, eli meillä ei ole asian suhteen ongelmaa.