JomaVastuun kohteena Sykkyrä ry

Joensuun Maila järjestää elokuussa kaksi hyväntekeväisyysottelua ja yhden hyväntekeväisyysgolfturnauksen.

Yleisölle ilmainen JomaVastuu-hyväntekeväisyysottelu tulee taas! Tällä kertaa JomaVastuu-pelejä on jopa kaksi: samana päivänä yksi miesten ja yksi naisten Superpesiksessä.

– Joensuun Maila on saanut Joensuulta ja Pohjois-Karjalalta paljon. JomaVastuu on seuran tapa antaa jotain takaisin, Joensuun Mailan toimitusjohtaja Matti Lindholm sanoo.

– Ilmaisotteluilla tarjoamme pesäpalloviihdettä kaikkien saataville ja samalla keräämme yhteistyökumppaniemme avulla rahaa hyvään tarkoitukseen. Otteluiden lisäksi järjestämme tänä vuonna myös JomaVastuu-hyväntekeväisyysgolfturnauksen.

JomaVastuu-päivä on lauantai 14. elokuuta, jolloin JoMa kohtaa Kerubi Stadionilla ensin naisten Superpesis-ottelussa Seinäjoen Maila-Jussit ja heti perään miesten Superissa Kankaanpään Mailan.

Molempiin otteluihin on ilmainen sisäänpääsy, jonka tarjoavat Joensuun Mailan JomaVastuu-yhteistyökumppanit. Kerubi Stadionin maksimikapasiteetti on tällä hetkellä 2850 katsojaa.

Pelien lisäksi JomaVastuuhun kuuluu tänä kesänä myös hyväntekeväisyysgolfturnaus, joka pelataan Karelia Golfissa Kontioniemen kentällä 5. elokuuta. Turnauksen osallistumismaksu on 100 euroa, mikä sisältä greenfeen, aamupalan ja lounaan ravintola Vaskiportissa. Ilmoittaudu mukaan tästä!

Golfturnauksen ja ilmaisotteluiden kumppanipakettien tuotto lahjoitetaan Pohjois-Karjalan Syöpälapset Sykkyrä ry:lle. Yhdistys on perustettu vuonna 1988 ja se toimii maakunnan alueella syöpälasten ja heidän perheidensä hyväksi. Sykkyrä ry pyörii täysin vapaaehtoisvoimin ja lahjoitusvarojen turvin.

– Jo usean vuoden ajan JoMa on kuulunut Sykkyrän suurimpiin tukijoihin. JomaVastuu-lahjoitusten turvin olemme järjestäneet muun muassa virkistys- ja vertaistukitoimintaa perheille, sanoo Sykkyrä ry:n puheenjohtaja Kati Jormanainen.


JomaVastuu-Golf pelataan 5.8.2021!

Hyväntekeväisyys-golfin kaikki tuotto ohjataan hyväntekeväisyyteen. Tapahtuma on osa Joensuun Mailan JomaVastuu-toimintaa.

Lue lisää