LähiTapiolan viikkoinfo: 25/2021

Juhannusviikko tarjoaa vielä paljon pesäpalloa. Tutustu myös LähiTapiolan Suomen suosituimpaan autovakuutukseen!

Uusi pesäpalloviikko alkaa Joensuun Mailan osalta heti maanantaina, kun JoMan miesten joukkue pelaa vieraissa Kempelettä ja B-poikien joukkue vieraissa Rovaniemeä vastaan.

JoMa kellisti viime viikolla miesten Superpesiksessä IPV:n ja Sotkamon Jymyn puhtaasti 2–0, joten lähtökohdat uuteen viikkoon ovat hyvät. Kotijoukkue Kempeleen Kiri on kuitenkin yllätysvalmis.

– Kuten huomasimme kotipelissä KeKiä vastaan, niin heillä on vaarallisia iskijöitä Antti Korhosen, Matti Korhosen ja Marko Pelkosen johdolla. Heidän edestänsä täytyy saada ruokaa pois kentältä, JoMan Topi Hurskainen kommentoi otteluennakossa.

KeKi-vierailun jälkeen JoMa isännöi keskiviikkona Koskenkorvan Urheilijoita Kerubi Stadionilla.

JoMa jää Koskenkorva-pelin jälkeen juhannustauolle. Viikon mittainen tauko tulee tarpeeseen, sillä joukkue pelaa heinäkuussa 30 päivän sisään peräti 13 ottelua, joista vieläpä kahdeksan vieraskentillä.

Kerubilla pelataan kuitenkin jo ennen keskiviikon miesten kotipeliä: JoMa Naiset aloittaa oman viikkonsa emännöimällä tiistaina Porin Pesäkarhuja. Uudistuneen joukkueen kausi on alkanut niukoilla tappioilla, mutta JoMa sai jo pistetilinsä auki lauantain kotiottelussa Hyvinkään Tahkoa vastaan.

– Kahden ensimmäisen pelin jälkeen ei voi olla muuta kuin tyytyväinen tähän askeleeseen, jonka otimme ja olimme jo kilpailemassa voitosta. Vastustaja oli tosi kova, löivät tosi railakasta lyöntipeliä, ja piti olla koko ajan parhaimmillaan, summasi pelinjohtaja Jouni Oja-Lipasti pelin jälkeen.

B-junioreiden puolella JoMalla on tällä viikolla yksi ottelu, kun B-poikien joukkue vierailee maanantaina Rovaniemellä Napa-Pesiksen vieraana.

Alkaneella viikolla tapahtuu myös pesäpallon ulkopuolella: huippusuosittu Lauri Tähkä esiintyy Kerubi Stadionilla perjantaina 30. heinäkuuta ja konsertin lipunmyynti alkaa tänä tiistaina 22. kesäkuuta kello 9 Tiketissä ja Lippupisteessä!

Viikon ottelut

Miesten Superpesis

Ma 21.6. klo 18.00 Kempeleen Kiri – Joensuun Maila | Lue ennakko
Ke 23.6. klo 18.00 Joensuun Maila – Koskenkorvan Urheilijat | Osta liput

Naisten Superpesis

Ti 22.6. klo 18.00 Joensuun Maila – Porin Pesäkarhut | Osta liput

B-poikien Superpesis

Ma 21.6. klo 18.00 Napa-Pesis (Rovaniemi) – Joensuun Maila

B-tyttöjen Superpesis

Ei pelejä alkavalla viikolla.


Me tunnemme Pohjois-Karjalan tiet – ja tiedämme, mitä autovakuutukseltasi tarvitset.

LähiTapiolan autovakuutus on syystäkin Suomen suosituin. Maksimibonusta voi kertyä jopa 80 % liikennevakuutuksesta, ja saat samat edut perheen jokaiselle autolle. Kaikkiin kaskoihin kuuluu eläintörmäysvakuutus, ja Laajassa ja Loistokaskossa saat myös pysäköintivakuutuksen. Bonusturvalla bonukset eivät laske edes kolarin sattuessa. Kaiken lisäksi saat vakuutuksestasi S-ryhmän Bonusta. Vaihda sinäkin vakuutuksesi meille, niin pääset ajelemaan etujen kera.

Kun jätät meille yhteystietosi, olemme sinuun yhteydessä. Keskustellaan yhdessä, millainen autovakuutus sopisi juuri sinun tarpeisiisi. Samalla osallistut vuoden bensojen, eli 1500 euron ABC-lahjakortin arvontaan.