LähiTapiolan viikkoinfo: 24/2021

Miehillä ja naisilla on molemmilla edessään kahden ottelun Superpesis-viikko. Tutustu myös LähiTapiolan Suomen suosituimpaan autovakuutukseen!

Joensuun Mailan miesten joukkue aloittaa uuden viikon heti maanantaina, kun joukkue kohtaa Supermaanantain ottelussa vieraissa imatralaisen IPV:n. Joukkue halajaa kahden niukan tappion jälkeen takaisin voittojen tielle.

– Lähdemme maanantaina pitämään hyvää peli-ilmettä kentälle ja voittamaan tilanteita yksi kerrallaan. Nautitaan pelaamisesta ja näytetään kentällä, että tänne on tultu voittamaan, linjasi Konsta Piiroinen JoMan kotisivujen otteluennakossa.

Torstaina ohjelmassa onkin todellinen herkkupala, kun Sotkamon Jymy vierailee Joensuussa.

Kerubi Stadionilla pelataan myös lauantaina, kun JoMan naisten vieraaksi saapuu Hyvinkään Tahko. Naisten viikko alkaa jo tiistaina vierasottelulla Kempeleen Kiriä vastaan.

JoMan naisten kausi alkoi menneenä lauantaina kotiottelulla Rauman Feraa vastaan. Vierasjoukkue oli piirun verran vahvempi.

– Kovaa peliä odotettiin ja sitä se oli. Teimme virheitä, joita otteluissa aina tulee, vähän enemmän kuin vastustaja ja sen lisäksi Rauma oli kotiuttamisessa tehokkaampi, pelinjohtaja Jouni Oja-Lipasti summasi pelin jälkeen.

B-junioreissa vietetään poikien puolella lepoviikkoa, mutta B-tyttöjen Superpesis-kausi jatkuu tauon jälkeen keskiviikkona kotiottelulla SiiPeä vastaan.

Viikon ottelut

Miesten Superpesis

Ma 14.6. klo 18.00 Imatran Pallo-Veikot – Joensuun Maila | Lue ennakko
To 17.6. klo 18.00 Joensuun Maila – Sotkamon Jymy | Osta liput

Naisten Superpesis

Ti 15.6. klo 18.00 Kempeleen Kiri – Joensuun Maila
La 19.6. klo 17.00 Joensuun Maila – Hyvinkään Tahko | Osta liput

B-poikien Superpesis

Ei pelejä alkavalla viikolla.

B-tyttöjen Superpesis

Ke 16.6. klo 18.00 Joensuun Maila – Siilinjärven Pesis


Me tunnemme Pohjois-Karjalan tiet – ja tiedämme, mitä autovakuutukseltasi tarvitset.

LähiTapiolan autovakuutus on syystäkin Suomen suosituin. Maksimibonusta voi kertyä jopa 80 % liikennevakuutuksesta, ja saat samat edut perheen jokaiselle autolle. Kaikkiin kaskoihin kuuluu eläintörmäysvakuutus, ja Laajassa ja Loistokaskossa saat myös pysäköintivakuutuksen. Bonusturvalla bonukset eivät laske edes kolarin sattuessa. Kaiken lisäksi saat vakuutuksestasi S-ryhmän Bonusta. Vaihda sinäkin vakuutuksesi meille, niin pääset ajelemaan etujen kera.

Kun jätät meille yhteystietosi, olemme sinuun yhteydessä. Keskustellaan yhdessä, millainen autovakuutus sopisi juuri sinun tarpeisiisi. Samalla osallistut vuoden bensojen, eli 1500 euron ABC-lahjakortin arvontaan.