Kurssia kääntämään Imatralle – ”Nautitaan pelaamisesta"

Joensuun Maila suuntaa maanantaina Imatran Pallo-Veikkojen vieraaksi.

Superpesiksen runkosarja jatkuu Joensuun Mailan osalta maanantaina, kun joukkue matkaa IPV:n vieraaksi. Joensuulaisten edellinen ottelu perjantaina päättyi 2-0-tappioon Manse PP:n vieraana ja maanantain tarkoituksena onkin kääntää kurssi takaisin voittojen tielle.

– Lähdemme maanantaina pitämään hyvää peli-ilmettä kentälle ja voittamaan tilanteita yksi kerrallaan. Nautitaan pelaamisesta ja näytetään kentällä, että tänne on tultu voittamaan, linjasi Konsta Piironen.

JoMan kärjessä pelannut Piiroinen on pelannut mainion alkukauden.

– Hyvin on lähtenyt oma peli kulkemaan. Erityisesti kentällemenot ovat sujuneet tosi hyvin ja tuntuu, että olen onnistunut nousemaan siinä vielä entistä kovemmalle tasolle, jatkoi Piironen.

Maanantaina JoMaa isännöivä IPV on aloittanut kauden kahdella 2-0-voitolla, kun ensimmäisellä kierroksella kaatui Koskenkorvan Urheilijat vieraskentällä ja kotiavauksessa Hyvinkään Tahko sai kokea imatralaisten hyvän pelivireen.

– Voitokkaasti kauden aloittaneella IPV:llä on varmasti kova itseluottamus tällä hetkellä. Lyöjäjokerit ovat olleet kovassa iskussa ensimmäisissä peleissä. Meidän täytyy pitää heidät mahdollisimman vähillä tilannemäärillä.

Selvää on, että Joensuun Mailan täytyy tiivistää omaa ulkopeliään, että otteluista irtoaa voittoja. Joensuulaisten ulkokentästä on isketty neljässä ottelussa 44 juoksua.

– Kyllä kehityskohteet ovat tällä hetkellä ulkopelissä. Sisäpeli meillä on rullannut hyvin alkukauden aikana. Otetaan pallot kiinni ja tehdään palon paikoista palot. Kun pelaamme sillä tasolla ulkona, millä osaamme, niin hyvä tulee, päätti Piironen.

IPV:n ja JoMan välinen kohtaaminen on Ruutu Urheilun Supermaanantai-ottelu ja studiolähetys käynnistyy jo klo 17.30! Ottelu starttaa klo 18.00.