Kotiavaus siirtyy: Hamina vierailee Kerubi Stadionilla jo keskiviikkona!

Miesten Superpesiksen avauskierroksen ottelu JoMan ja Haminan Palloilijoiden välillä siirtyy Kymenlaaksosta Pohjois-Karjalaan.

Joensuun Maila aloittaa miesten Superpesis-kautensa tulevana keskiviikkona 2. kesäkuuta kotiottelulla Haminan Palloilijoita vastaan. Ottelu alkaa Kerubi Stadionilla kello 18.

Avauskierroksen ottelu oli alun perin määrä pelata Haminassa, mutta Kymenlaakson epäselvän koronatilanteen vuoksi matsi siirtyy Joensuuhun. Vastaavasti heinäkuun JoMa–HP-ottelu siirtyy pelattavaksi Joensuun sijaan Haminassa.

– Haminan yleisörajoitukset ensi keskiviikolle ovat vielä hämärän peitossa, joten HP kysyi mahdollisuutta siirtää otteluita päittäin, kun Pohjois-Karjalassa on koronan suhteen rauhallinen tilanne, sanoo Joensuun Mailan toimitusjohtaja Matti Lindholm.

– Siirto tällä aikataululla ei ole optimaalinen juttu, mutta JoMan ajatusmaailmaan kuuluu, että kaveria autetaan hädässä. Tilanne vaatii joustoa ja venymistä kaikilta, mutta yhdessä ja yhteistyöllä tästä selvitään.

JoMa aloittaa kauden kolmen kotiottelun putkella, kun Hamina-pelin jälkeen Kempeleen Kiri vierailee Joensuussa perjantaina 4. kesäkuuta ja Hyvinkään Tahko tiistaina 8. kesäkuuta.

Lipunmyynti kaikkiin kolmeen ensimmäiseen kotiotteluun alkaa Ticketmasterin kanavissa perjantaina 28. toukokuuta kello 15.

Kerubi Stadionille voidaan ottaa ensimmäisiin otteluihin enintään 1750 katsojaa. Katsomopaikat eivät ole ainakaan ensimmäisissä otteluissa voimassa, jotta yleisö voi pitää riittävät turvavälit. Katsojat voivat siis etsiä itselleen mieluisan istumapaikan siitä katsomosta (A-, B-, C- ja D-lohkot sekä aurinkokatsomot), johon pääsylippu tai kausikortti oikeuttaa.

– Luotamme pohjoiskarjalaiseen pesäpallokansaa, että osaamme pitää vaaditut turvavälit ja saamme nauttia pesiksestä paikan päällä läpi suven. Kausikorttilaisille oman paikan menettäminen on harmillista, mutta uskomme kaikkien ymmärtävän vallitsevan tilanteen.

– Parempi peli katsomosta vieraalta paikalta kuin ei peliä ollenkaan!

Kausikorttien ja aitiopaikkojen lisäksi lippuja on myynnissä ja JoMan junioreille yhteensä noin 500 kappaletta per ottelu. Pääkatsomo täyttyy miltei kokonaan kausikorttilaisista.

Nopealla aikataululla tulevan kotiavauksen aitiot ovat nyt myynnissä erikoishintaan! Aitio ja otteluliput 20 hengelle kustantaa poikkeuksellisesti vain 500 euroa (+alv). Ota yhteyttä!


Pääsyliput 2021 miesten Superpesikseen

PÄÄSYLIPUT ENNAKKOON


AIKUISETLAPSET
A-KATSOMO18 €15 €
B-KATSOMO13 €10 €
C-KATSOMO13 €10 €
D-KATSOMO13 €10 €
AURINKOKATSOMO8 €5 €


PÄÄSYLIPUT OTTELUPÄIVÄNÄ


AIKUISETLAPSET
A-KATSOMO20 €15 €
B-KATSOMO15 €10 €
C-KATSOMO15 €10 €
D-KATSOMO15 €10 €
AURINKOKATSOMO10 €5 €

  • Kitee-, Sotkamo-, Kouvola-, Vimpeli ja Tampere-otteluissa kaikkiin hintoihin lisätään kaksi euroa
  • Lasten lippujen hinta on 7–17-vuotiaille. Alle 7-vuotiaat pääsevät otteluihin veloituksetta.

Pääsyliput 2021 naisten Superpesikseen

PÄÄSYLIPUT ENNAKKOON

AIKUISETLAPSET
10 €5 €


PÄÄSYLIPUT OTTELUPÄIVÄNÄ

AIKUISETLAPSET
13 €8 €
​​​​​​​
  • Lasten lippujen hinta on 7–17-vuotiaille. Alle 7-vuotiaat pääsevät otteluihin veloituksetta.