JoMa jätti KiPan tylysti nollille halli-SM-avauksessa

Joensuun Maila kaatoi paikallisvastustaja Kiteen Pallon numeroin 2-0 (3-0, 1-0) halli-SM-avauksessa Joensuu Areenan nurmella.

Yli 700-päinen joensuulaisyleisö pääsi nauttimaan perjantai-iltana viihdyttävästä halli-SM-sarjan avausottelusta, kun Joensuun Maila isännöi Kiteen Palloa.

– Kyllä se on mukava pelata yleisön edessä ehdottomasti. Se on kuitenkin pelin suola, kun kotiyleisö on kannustamassa ja puolestaan vierasjoukkueen kannattajat antamassa painetta siltä suunnalta, kommentoi JoMan Ville Lantiainen.

JoMa hyökkäsi otteluun vahvasti, kun heti ensimmäisen vuoroparin aloittavalla Juho Toivola niittasi pallon väliin ja kotiin juoksi JoMa-kärki Konsta Piironen. Toisessa vuoroparissa JoMa lisäsi johtonsa 3–0:aan Toivolan ja Iiro Kuosan onnistuneilla kotiutuksilla.

Joensuun Mailan ulkopeli oli rautaisella tasolla, eikä vierailijat onnistuneet avausjaksolla kertaakaan. Loistavan ottelun lautasen äärellä pelannut Ville Väliaho tylsytti kerta toisensa jälkeen kiteeläisten tilanteiden rakentelun.

Ottelun toisella jaksolla joensuulaisille riitti yksi juoksu jaksovoittoon, kun kolmannen vuoroparin tasoittavalla Patrik Wahlsten tälläsi pallon kakkossaumaan ja kotiin riensi Lantiainen.

– Oikein hyvä fiilis. Pelissä oli paljon hyvää, mutta totta kai myös parannettavaa. Kolme pistettä tuli ja siirryimme sarjakärkeen halli-SM-tilastoissa, myhäili Lantiainen.

Joensuun Maila pelaa seuraavan kerran sunnuntaina 6.2. Joensuu Areenassa, kun vastustajaksi saapuu Kouvolan Pallonlyöjät. Varmista paikkasi huippuotteluun ja osta liput ennakkoon tästä linkistä!

JOMA TV: Ville lantiaisen mietteet ottelun päätyttyä