Kausikortilla näet enemmän Superpesistä kuin koskaan – Varmista paikkasi nyt!

Kaudella 2021 on vain Joensuun Mailan kausikortteja, eikä enää erikseen miesten ja naisten kausikortteja!

Kausikorttilaisena näet kaikki Joensuun Mailan miesten 15 ja Joensuun Mailan naisten 12 runkosarjan kotiottelua, Halli SM-ottelut, sekä mahdolliset harjoitusottelut. Kausikortti on yhtä ottelua kohden ylivoimaisesti edullisin tapa seurata joensuulaista huippupesäpalloa! Kausikorttilaisena näet kotimatsit omalta paikaltasi ja kuulet ensimmäisten joukossa Joensuun Mailan kuulumisista uudistuneen uutiskirje-palvelun kautta! Tästä linkistä pääset suoraan kausikorttikauppaan.

– Molemmat edustusjoukkueet ovat meille tärkeitä lippulaivoja. Sen ja selkeyden vuoksi paketoimme ne nyt myös yhteiseen kausikorttiin, kommentoi Super-JoMa Oy:n toimitusjohtaja Matti Lindholm.

– Miesten joukkue on tarjonnut jo pitkään hienoja elämyksiä, mutta naisjoukkue on vielä uusi tulokas pääsarjassa. Toivomme, että yleisö löytää ensi kesänä entistä paremmin myös jännittävään naisten Superpesikseen.

Kausikortilla näet peräti 27 JoMan kotiottelua: 15 miesten Superpesiksessä ja 12 naisten Superpesiksessä.

– Kausikortti on helpoin ja edullisin tapa nauttia huippupesiksestä. Ei jonoja, edullisempi hinta ja oma vakiopaikka!

VANHAT KAUSIKORTTIASIAKKAAT

Jos olit kausikorttilainen kaudella 2020 ja haluat uusia korttisi kaudelle 2021, pyydämme sinua ottamaan yhteyttä Joensuun Mailan toimistoon. Uuden kauden kausikortti päivitetään samalle kortille, joka sinulla on. Jos korttisi on kateissa, niin tilaamme tilalle uuden.

Kausikorttiasioissa toimistolla sinua palvelee toimistopäällikkö Annu Tajakka. Voit uusia kortin puhelimitse 0400 167 733, sähköpostitse document.write("naah.gnwnxxn\100wbrafhhaznvyn.sv".replace(/[a-zA-Z]/g, function(c){return String.fromCharCode((c<="Z"?90:122)>=(c=c.charCodeAt(0)+13)?c:c-26);}));

Kauden 2020 kausikorttilaisilla on etuosto-oikeus omaan paikkaansa 31.12.2020 saakka. Tämän jälkeen vanhat korttipaikat vapautuvat yleiseen myyntiin.

UUSI KAUSIKORTTIASIAKAS

Uutena asiakkaana voit ostaa kausikortin Joensuun Mailan toimistolta tai Ticketmaster Pro- palvelun kautta. Palvelussa pääset valitsemaan haluamasi paikan ja myös maksamaan ostoksen saman tien. Maksuvaihtoehtoja on useita.

Uutena kausikorttilaisena sinun tulee rekisteröityä TmPro -järjestelmään, minkä jälkeen pystyt jatkamaan tilaustasi. TmProssa ei siis toimi samat tunnukset, kuin Ticketmasterin omassa verkkokaupassa.

KAUSIKORTTIEN HINNAT RUNKOSARJASSA

Kausikorttien hinnat 31.12.2020 saakka:

Kausikorttien hinnat 1.1.2021 alkaen:

MAKSUTAVAT

Kausikortin maksuvälineenä käyvät käteinen, pankkikortti ja yleisimmät kulttuuri- ja liikuntasetelit (Smartum, Edenred, Easybrake), virikesetelit, sekä e-passi. Ticketmaster Pro- palvelussa kausikortin voi maksaa laskulla, verkkopankkimaksulla tai luottokortilla. Toimiston kautta kausikorttia ei myydä laskulla (pl. yritysasiakkaat).

IRTOLIPUT KAUDELLA 2021

Miesten Superpesis:

7-17-vuotiaat: A-katsomo: 15€ / B, C & D-katsomo: 10€ / Aurinkokatsomo: 5€

Alle 7-vuotiaat veloituksetta.

(Sotkamo, Vimpeli, Kouvola, Tampere & Kitee -ottelut +2€)

Naisten Superpesis:

Alle 7-vuotiaat veloituksetta.