LähiTapiolan viikkoinfo: 33/2021

Elokuu on ylittänyt puolivälin ja Superpesiksen runkosarjat ovat loppusuoralla!

Joensuun Mailan B-pojat avaavat viikon maanantaina Kerubi Stadionilla klo 18.00 alkavalla kamppailulla Sotkamon Jymyä vastaan.

Miesten ja naisten edustusjoukkueet ovat puolestaan vauhdissa keskiviikkona, kun miehet suuntaavat Sotkamon Jymyn vieraaksi ja naiset saavat Kerubi Stadionille vieraita Tampereelta. Naiset pelaavat runkosarjan viimeiset kamppailut viikonloppuna Rauman Feran ja Mynämäen Vesan vieraaksi.

Miesten Superpesiksen tapaan myös naisten puolella jouduttiin siirtymään pistekeskiarvoon, kun Rauman Feran joukkueessa todettiin koronavirustartunta. Loppuviikon Feran ja JoMan välisen ottelun pelaamisesta tiedotetaan myöhemmin.

Viime viikon lauantaina JomaVastuu-hyväntekeväisyysottelut keräsivät Pohjois-Karjalan syöpälapset Sykkyrä ry:lle 4836 euron lahjoituksen. Joensuun Maila kiittää kaikkia mukana olleita yhteistyökumppaneita!

Viikon ottelut

Miesten Superpesis

Ke 18.8. klo 18 Sotkamon Jymy – Joensuun Maila

Naisten Superpesis

Ke 18.8. klo 18 Joensuun Maila – Manse PP | Osta liput
La 21.8. klo 15 Rauman Fera – Joensuun Maila
Su 12.8. klo 17 Mynämäen Vesa – Joensuun Maila

B-poikien Superpesis

Ma 16.8. klo 18 Joensuun Maila – Sotkamon Jymy


Me tunnemme Pohjois-Karjalan tiet – ja tiedämme, mitä autovakuutukseltasi tarvitset.

LähiTapiolan autovakuutus on syystäkin Suomen suosituin. Maksimibonusta voi kertyä jopa 80 % liikennevakuutuksesta, ja saat samat edut perheen jokaiselle autolle. Kaikkiin kaskoihin kuuluu eläintörmäysvakuutus, ja Laajassa ja Loistokaskossa saat myös pysäköintivakuutuksen. Bonusturvalla bonukset eivät laske edes kolarin sattuessa. Kaiken lisäksi saat vakuutuksestasi S-ryhmän Bonusta. Vaihda sinäkin vakuutuksesi meille, niin pääset ajelemaan etujen kera.

Kun jätät meille yhteystietosi, olemme sinuun yhteydessä. Keskustellaan yhdessä, millainen autovakuutus sopisi juuri sinun tarpeisiisi. Samalla osallistut vuoden bensojen, eli 1500 euron ABC-lahjakortin arvontaan.