LähiTapiolan viikkoinfo: 30/2021

Kauden ensimmäinen Pohjois-Karjalan paikallispeli alkaneen viikon huipennus.

Heinäkuun viimeinen viikko on Kerubi Stadionilla selvästi aiempia rauhallisempi pesiksen osalta, mutta perjantaina Lauri Tähkä ottaa maailman hienoimman pesäpallostadionin haltuun! Permantoliput käyvät vähiin, joten toimi nopeasti ja tilaa omasi Lippupisteestä.

Lauri Tähkä Stadionilla -konsertti järjestetään rajoitetulla katsojakapasiteetilla ja terveysturvallisuusohjeita ja viranomaissuosituksia noudattaen.

Pesäpalloa pelataan Kerubi Stadionilla vielä maanantaina B-tyttöjen ja keskiviikkona JoMa Naisten matsien muodossa. B-tytöt kohtaavat Oulun Lippo Juniorit ja Naiset emännöivät sarjakärki Jyväskylän Kirittäriä.

Keskiviikon kotipelin jälkeen JoMa Naiset suuntaa vieraskiertueelle, jolla joukkue vierailee lauantaina Hyvinkäällä ja sunnuntaina Helsingissä.

Miesten Superpesiksessä JoMa pelaa tällä viikolla vain kaksi vierasottelua. Torstaina JoMa testaa Kankaanpään Mailan ja perjantaina Koskenkorvan Urheilijoiden iskukyvyn. Kotikentälle joukkue palaa ensi viikon tiistaina, kun se kohtaa Siilinjärven Pesiksen.

Viime sunnuntaina joukkue tarjoili Pohjois-Karjalan paikallispelissä jännitystä koko rahalla ja vähän ylikin. Katso voitokkaan KiPa-ottelun parhaat palat tästä.

JoMan nuoremmat juniorit pelaavat tälläkin viikolla: ottelut löydät jatkossa kätevästi yhdestä paikasta.

Viikon ottelut

Miesten Superpesis

To 29.7. klo 18 Kankaanpään Maila – Joensuun Maila
Pe 30.7. klo 18 Koskenkorvan Urheilijat – Joensuun Maila
​​​​​​​

Naisten Superpesis

Ke 28.7. klo 18 Joensuun Maila – Jyväskylän Kirittäret | Osta liput
La 31.7. klo 15 Hyvinkään Tahko – Joensuun Maila
Su 1.8. klo 16 Roihu, Helsinki – Joensuun Maila

B-poikien Superpesis

Ei pelejä tällä viikolla.

B-tyttöjen Superpesis

Ma 26.7. klo 18 Joensuun Maila – Oulun Lippo Juniorit
Pe 30.7. klo 18 Kempeleen Kiri 2 – Joensuun Maila


Me tunnemme Pohjois-Karjalan tiet – ja tiedämme, mitä autovakuutukseltasi tarvitset.

LähiTapiolan autovakuutus on syystäkin Suomen suosituin. Maksimibonusta voi kertyä jopa 80 % liikennevakuutuksesta, ja saat samat edut perheen jokaiselle autolle. Kaikkiin kaskoihin kuuluu eläintörmäysvakuutus, ja Laajassa ja Loistokaskossa saat myös pysäköintivakuutuksen. Bonusturvalla bonukset eivät laske edes kolarin sattuessa. Kaiken lisäksi saat vakuutuksestasi S-ryhmän Bonusta. Vaihda sinäkin vakuutuksesi meille, niin pääset ajelemaan etujen kera.

Kun jätät meille yhteystietosi, olemme sinuun yhteydessä. Keskustellaan yhdessä, millainen autovakuutus sopisi juuri sinun tarpeisiisi. Samalla osallistut vuoden bensojen, eli 1500 euron ABC-lahjakortin arvontaan.