LähiTapiolan viikkoinfo: 23/2021

Miesten Superpesis jatkuu ja naistenkin sarjakausi käynnistyy! Tutustu LähiTapiolan Suomen suosituimpaan autovakuutukseen ja voit voittaa vuoden bensat.

Joensuun Maila avasi kautensa miesten Superpesiksessä viime viikolla kahdella kotivoitolla. Ensimmäisessä pelissä kaatui Haminan Palloilijat 2–0 ja toisessa Kempeleen Kiri 2–1. Tehokkaimpia jomalaisia olivat lyöjäpuolella Aleksi Rautiainen (1+10) ja etenijänä Konsta Piironen (6 tuotua ja 15 kärkilyöntiä).

Ensimmäisten pelien yleisön suosikeiksi eli Enerkisimmiksi pelaajiksi äänestettiin HP-ottelussa Aleksi Rautiainen ja KeKi-matsissa Antti Hartikainen. Eniten paloja tekivät, eli Priima-pelaajiksi valittiin, HP:ta vastaan Mikko Kemppainen ja KeKi-pelissä Henri Litmanen.

Joukkue pelaa vielä tiistaina kolmannen kotipelin putkeen, kun Hyvinkään Tahko vierailee Kerubi Stadionilla. Perjantaina joukkueen ohjelmassa on kauden ensimmäinen vierasottelu tamperelaista Manse PP:tä vastaan. Vastassa on monia vanhoja tuttuja jomalaisia: Juha Niemi, Tuomas Jussila, Juha Puhtimäki ja Lauri Kivinen.

Myös naisten Superpesis saadaan käyntiin viikonloppuna: uudistunut JoMa naiset emännöi sarja-avauksessa raumalaista Feraa. Muistathan, että JoMan kausikorttiin sisältyy tällä kaudella miesten pelien lisäksi myös naisten kotiottelut!

Pesistä alkuviikkoon tarjoilee myös JoMan B-poikien Superpesis-joukkue, joka pelaa Kerubi Stadionilla maanantaina (Oulu). Joukkue pelaa lisäksi keskiviikkona Kiteellä Pattijoen Urheilijoita vastaan.

Viikon ottelut

Miesten Superpesis

Ti 8.6. klo 18.00 Joensuun Maila – Hyvinkään Tahko | Osta liput
Pe 11.6. klo 18.00 Manse PP – Joensuun Maila

Naisten Superpesis

La 12.6. klo 17.00 Joensuun Maila – Rauman Fera | Osta liput

B-poikien Superpesis

Ma 7.6. klo 18.00 Joensuun Maila – Oulun Lippo
Ke 9.6. klo 18.00 Joensuun Maila – Pattijoen Urheilijat (Pelataan Kiteellä)


Me tunnemme Pohjois-Karjalan tiet – ja tiedämme, mitä autovakuutukseltasi tarvitset.

LähiTapiolan autovakuutus on syystäkin Suomen suosituin. Maksimibonusta voi kertyä jopa 80 % liikennevakuutuksesta, ja saat samat edut perheen jokaiselle autolle. Kaikkiin kaskoihin kuuluu eläintörmäysvakuutus, ja Laajassa ja Loistokaskossa saat myös pysäköintivakuutuksen. Bonusturvalla bonukset eivät laske edes kolarin sattuessa. Kaiken lisäksi saat vakuutuksestasi S-ryhmän Bonusta. Vaihda sinäkin vakuutuksesi meille, niin pääset ajelemaan etujen kera.

Kun jätät meille yhteystietosi, olemme sinuun yhteydessä. Keskustellaan yhdessä, millainen autovakuutus sopisi juuri sinun tarpeisiisi. Samalla osallistut vuoden bensojen, eli 1500 euron ABC-lahjakortin arvontaan.