Super-JoMa Oy:n tulos lievästi pakkasella

Joni Nousiainen jatkaa yhtiön puheenjohtajana.

Joensuun Mailan taustayhtiö Super-JoMa Oy teki syyskuun lopussa päättyneellä tilikaudella 839 738 euron liikevaihdon ja 10 290 euron liiketappion.

– Selvisimme päättyneestä tilikaudesta suhteellisen kuivin jaloin ja mikä tärkeintä, selvisimme siitä terveenä. Urheilullinen menestys jäi vaillinaiseksi, mikä näkyy luonnollisesti myös tuloksessa. Samalla tulos osoittaa, että kauden aikana tehdyt toimenpiteet olivat tarpeellisia, sanoo Super-JoMa Oy:n hallituksen puheenjohtaja Joni Nousiainen.

– Kauden läpiviennistä kuuluukin iso kiitos koko henkilöstöllemme, kumppaneillemme, katsojille ja kaikille mukana olleille!

Kentällä JoMan miesten edustusjoukkueen kausi päättyi runkosarjan voittoon ja lopulta neljänteen sijaan. JoMan naisten edustusjoukkueen historiallinen ensimmäinen pääsarjakausi tuotti yhdeksännen sijan.

Koronaviruspandemia lykkäsi naisten Superpesis-kauden aloituksen kesäkuulle ja miesten startin heinäkuulle. Miesten runkosarja kutistui kuudella ottelulla ja naisten kausi neljällä pelillä. Myös pudotuspelisarjat pelattiin läpi lyhennetyillä ohjelmilla.

– Yleisellä tasolla pesäpalloliike selviytyi haastavasta vuodesta hienosti. Erilaisista rajoituksista ja uhkista huolimatta saimme tarjottua Joensuussa elämyksiä yhteisöllemme melkein normaalisti. Ihmisten sitoutuneisuus kesän poikkeusolojen vaatimuksiin lämmittää edelleen mieltä.

Super-JoMa Oy:n yhtiökokous hyväksyi tilinpäätöksen 16. joulukuuta. Samalla yhtiökokous valitsi hallitukseen Joni Nousiaisen lisäksi Harri Bromanin, Arttu Käyhkön, Ari Monosen, Johanna Variksen ja Petja Vuojärven.

– On selvää, että tuleva kausi on edelleen poikkeus ja työ tulevaa varten on aloitettu hyvissä ajoin. Rimaa on nostettu edelleen ja ammattimaisuuteen panostettu läpi organisaation, mikä antaa hyvät lähtökohdat olla jatkuvasti parempi.
​​​​​​​
Joensuun Maila ry:n hallitus 2021

JoMan junioritoimintaa pyörittävä Joensuun Maila ry valitsi vuosikokouksessaan seuran uudeksi puheenjohtajaksi Jonne Martikaisen ja johtokuntaan Jaakko Hirvosen, Sami Hirvosen, Marko Kakkosen, Henri Lomun, Ville Moilasen, Antti Remeksen, Marko Rädyn, Jutta Surakan, Aarne Tiaisen ja Tomi Turusen.