Pistepussi ei karttunut Kempeleen reissulla

Joensuun Maila ei saanut Kempeleen reissulla parastaan irti ja kotijoukkue piti kolme sarjapistettä itsellään lukemin 2-0 (2-1, 3-2).

Ottelun avausjakso käynnistyi kotijoukkueen komennossa, kun Antti Korhonen pääsi yllättämään JoMan ulkokentän heti ensimmäisessä vuoroparissa iskemällä pallon väliin.

JoMa oli sisäpelin kanssa ongelmissa, eikä jatkuvuutta löytynyt.

KeKi iski jakson toisen juoksunsa neljännessä vuoroparissa, kun Marko Pelkonen kotiutti Antti Korhosen. JoMa onnistui jaksolla vain kertaalleen, kun neljännen tasoittavalla Patrik Wahlsten iski saumasta kavennusjuoksun.

– Sisäpeli mätti tänään. Molemmilla joukkueilla oli samantyylinen peli. Molemmat pelasivat ulkona hyvää pesäpalloa ja sisällä tuli etenemisvirheitä. Vastustaja teki niitä tänään vähemmän ja toki löi sitten myös paikoista parempia lyöntejä, kommentoi pelinjohtaja Mikko Korhonen.

Joensuulaiset löysivät sisäpeliongelmiin lääkkeitä jaksotauolta. Toisen jakson alussa JoMa onnistui kahteen otteeseen, kun Aleksi Rautiainen ja Wahlsten iskivät yhdet juoksut mieheen.

KeKi kimmersi kuitenkin tasoihin ja ohi. Ensimmäisessä vuorossa Pelkonen latasi pallon kakkospuolelta läpi kahden juoksun arvoisesti ja jakson voittojuoksuksi jääneen juoksun sivalsi kakkosjatkeelta Antti Korhonen.

– Toisella jaksolla saimme kuitenkin kolmessa ensimmäisessä vuorossa tilanteen päälle. Viimeinen vuoro oli ainoa poikkeus. Ensimmäisen vuoron aloitus ei sitten poikinut sen enempää.

Ottelun kolmostilanteet kirjattiin kotijoukkueelle lukemin 15-10.

– Kotiutustilanteissa täytyy onnistua äärettömän hyvin, jos meinaa kymmenellä tilanteella voittaa ottelun. Tappio harmittaa ja kun emme päässeet oikein missään vaiheessa irti, niin se lisää harmitusta entisestään. Oli vähän käsijarru tänään päällä.

Joensuun Maila pelaa seuraavan keskiviikkona Kerubi Stadionilla, kun Koskenkorvan Urheilijat saapuu vieraaksi. Osta lippusi ennakkoon tämän linkin kautta!

Katso kuvat matsista