KPL haki pisteet Kerubi Stadionilta

Joensuun Maila ei pystynyt jatkamaan voitokkaita otteitaan, vaan taipui Kouvolan Pallonlyöjille Kerubi Stadionilla numeroin 0-2 (2-5, 1-3).

Ottelu alkoi joensuulaisittain harmittavalla tavalla, kun lukkari Ville Väliahon polttoheitto lipsahti Mikko Kemppaisen räpylän alta kauas maisemiin ja vierailijat siirtyivät 0-3-johtoon.

Tasoittavalla vuorolla JoMa onnistui kertaalleen, kun Kemppainen löi keskipompulla Samuel Tirkkosen kotiin.

Kouvolalaiset polkaisivat kaasua toisessa vuorossa Ossi Meriläisen johdolla. Mies tälläsi kolmosrajasta 1+1 juoksua ja KPL meni turvallisen tuntuiseen 1-5-johtoon.

– 90 prosenttisesti pelasimme hyvää ulkopeliä, pari-kolme virhettä mukaan mahtui, joista sitten tänään maksoimme kovempaa hintaa, kommentoi pelinjohtaja Mikko Korhonen.

– Saimme Tommi Mäentaustaa kiinni, eikä Matti Latvala tainnut päästä takatilanteeseen lyömään, mutta ero syntyi tänään vastustajan sisäpelin leveyden ansiosta.

Neljännessä vuorossa Patrik Wahlsten kaunisteli jakson loppulukemiksi 2-5.

Myös ottelun toinen jakso alkoi JoMalta vaikeasti. Vierailijoiden jokeri Ville Pesu puhkoi kentän kakkospuolelta ja mies pääsi kiertämään tyhjään kenttään kunnarin. Juho Hacklinin saumalyönti kotiutti Pesun ja vierailijat menivät 0-2-johtoon.

– Olemme nostattaneet tietynlaista rohkeutta ja riskinottokykyä mailan varressa. Siellä oli pari yritystä, jotka nousivat kopeiksi. Toki se harmittaa ja kuivattaa tilanteiden määrää.

Joensuulaisten jakson ainokaisesta vastasi Aleksi Rautiainen toisessa vuoroparissa.

Kolmannessa vuorossa Meriläinen kotiutti Arttu Ruuskan ja toinen jakso kirjattiin vierailijoille numeroin 1-3.

– Kun kautta viedään pidemmälle, niin haluan, että pitää uskaltaa lyödä. Tänään ei onnistunut, päätti Korhonen.

Business joensuun lehdistötilaisuus:

Visit Joensuun kuvakooste: