Koskenkorvalta matkaan kolme sarjapistettä!

Joensuun Mailan voitokkaat otteet jatkuivat perjantaina Koskenkorvan Urheilijoiden vieraana.

Joensuun Maila jatkoi perjantaina Koskenkorvalla siitä mihin torstaina Kankaanpäässä jäi. Joensuulaisten sisäpeli aukesi heti ensimmäisessä vuoroparissa, kun Patrik Wahlsten kotiutti Mikko Kemppaisen.

Myös ulkopeli toimi joensuulaisten osalta avausjaksolla täydellisesti, eikä kotijoukkue päässyt juhlimaan ainuttakaan juoksua.

JoMa polkaisi jaksovoittoon 3-0-lukemin, kun Aleksi Rautiainen ja Samuel Tirkkonen onnistuivat jakson loppupuolella.

Toisen jakson alkuun JoMa hyökkäsi vahvasti, kun Mikko Kemppainen puhkaisi kentän kakkospuolelta kiertäen tyhjään kenttään kunnarin.

Toisessa vuoroparissa Henri Litmanen iski JoMan 0-2-johtoon. Tämän jälkeen kotiyleisö pääsi tuulettamaan kotijoukkueen ensimmäistä juoksua, kun Juho Hakomäki kotiutti Otto Kauppisen.

Joensuulaiset eivät kotijoukkueen kavennuksesta kuitenkaan hätkähtäneet, vaan lisäsivät johtoaan 1-4:ään lyöjäjokereiden onnistuttua.

Koskenkorvan 2-4-kavennus syntyi harhaheiton turvin, kun lukkari Ville Väliahon heitto karkasi ohi kakkospesän ja kotiin juoksi ensimmäisen juoksun lyönyt Hakomäki.

Kun joensuulaiset onnistuivat vielä kertaalleen Rautiaisen toimesta neljännessä vuoroparissa, kirjattiin toisen jakson JoMalle numeroin 2-5.

Loppuviikon vierasturneelta JoMan pistepussi karttui viidellä sarjapisteellä ja joukkue nousi sarjataulukossa viidenneksi. ​​​​​​​Joensuulaiset pelaavat seuraavan kerran tiistaina Kerubi Stadionilla, kun Siilinjärven Pesis saapuu vieraaksi.

Kuka oli ottelun enerkisin pelaaja?

Enerkisin pelaaja

Joensuun Maila ja sen yhteistyökumppani Enerke selvittävät kaudella 2021 jokaisen JoMan ottelun jälkeen yleisön suosikin – illan Enerkisimmän pelaajan.