JoMan sisäpeli sakkasi – PattU haki pisteet Kerubi Stadionilta

Joensuun Mailan paluu tositoimiin juhannustauon jäljiltä ei sujunut suunnitelmien mukaan, kun Pattijoen Urheilijat haki kaksi sarjapistettä Kerubi Stadionilta.

Viikon ensimmäinen kotiottelu houkutteli Kerubi Stadionille 1425 katsojaa seuraamaan Joensuun Mailan ja Pattijoen Urheilijoiden välistä runkosarjakamppailua, jossa kotijoukkue JoMa onnistui siirtymään johtoon Aleksi Rautiaisen vastustamattomalla kolmosjatkelyönnillä.

JoMan johdossa mentiin aina kolmanteen vuoropariin saakka, jossa vierailijat iskivät ottelun tasoihin Jari Törmäsen välilyönnillä.

JoMa taisteli itsensä vielä johtoon, kun neljännessä vuoroparissa Patrik Wahlsten onnistui, mutta yhtä kovaa oli vierailijoidenkin kamppailu. Neljännen tasoittavalla vuorolla Timo Hanhisalo pääsi iskemään pallon väliin ja jakso tasattiin numeroin 2-2.

– Tässä vaiheessa se on vähän arvailua, että onko puristusta joukkueella. On ollut hankalia pelejä tässä alla. Kyllä me pukukopissa porukassa puhutaan ja yritys on kova mahdollisia solmuja availla ja miettiä, että kuinka saadaan tekemistä paremmaksi, pohti pelinjohtaja Mikko Korhonen.

PattU meni menojaan toisella jaksolla

Pattijoki hyökkäsi toiselle jaksolle vahvasti ja heti ensimmäisen vuoroparin aloittavalla vierailijat takoivat itsensä 0-3-johtoon JoMan ulkokentän avustaessa.

Joensuulaisten oma sisäpeli ei auennut toisella jaksolla millään ja tekeminen oli ajoittain tuskaisen näköistä mailan varressa.

– Odotukset ennen matsia oli, että tänään sisäpeli lähtee aukeamaan, kun se meillä on hankalaa ollut. Tilannemäärät ovat jääneet liian vähäisiksi ja odotukset olivat, että tilanteiden määrä nousee toiselle kymmenelle, mutta alle kympin jäätiin.

Pattijoki siirtyi 0-5-johtoon kolmannessa vuoroparissa, eikä JoMa tästä enää toipunut.

– Kyllä vastustaja löi ja teki tilannetta tänään paremmin. Kun sisäpeli on hankalaa ja tilanteita ei tule, niin se on kestämätön yhtälö. Toisen jakson viidestä juoksusta avitimme kaikkia.

Manse PP vieraaksi lauantaina

Yksi kesän odotetuimmista kohtaamisista nähdään Kerubi Stadionilla lauantaina, kun Manse PP:n tähtisikermä saapuu JoMan vieraaksi kello 17 alkavaan kamppailuun.

– Usko ei kyllä lopu, sitä en epäile yhtään. Nyt on tämä matsi pinnassa tuoreeltaan ja lauantai tulee sitten ylihuomenna. Silloin taistellaan taas, päätti Korhonen.

Lippukauppa lauantain huippuotteluun on käynyt kuumana koko kuluneen viikon ajan. Varmista paikkasi ja osta lippusi ajoissa Ticketmasterin verkkokaupan kautta!

Business joensuun lehdistötilaisuus

Visit joensuun matsikuvat