JoMa tuskaili sisäpelin kanssa – ”Eräänlainen pohjanoteeraus”

Joensuun Maila ei onnistunut jatkamaan voitokkaita otteitaan, vaan taipui Pattijoen Urheilijoille lukemin 1-0 (2-0, 1-1).

Ottelun avausjakso oli joensuulaisittain murheellinen. Sisäpelissä ei onnistumisia tullut ja PattU onnistui nollaamaan JoMan juoksujen lisäksi myös kolmostilanteissa. Joensuulaiset saivat miehen vain kaksi kertaa kakkospesälle ja kärkilyöntejä kirjattiin kahdeksan kappaletta.

Kotijoukkue iski jaksovoittoon tarvittavat juoksut kahdessa ensimmäisessä vuoroparissa ja molemmista vastasi Topi Kosonen.

– Kyllä tämä oli valitettavasti paluu pari-kolme peliä taaksepäin meidän sisäpelin osalta. Eräänlainen pohjanoteeraus, mutta toki pitää kunnia antaa vastustajan ulkopelille, kommentoi Pelinjohtaja Mikko Korhonen.

Ottelun toinen jakso alkoi siitä mihin ensimmäinen jäi. Kosonen onnistui heti ensimmäisen aloittavalla ja vei kotijoukkueen 1-0-johtoon.

Rankan sadekuuron saattelemana JoMa sai aikaan myös ensimmäiset kolmostilanteet, joista myös nähtiin JoMan illan ainut onnistuminen Patrik Wahlstenin tasoitettua jakson 1-1:een.

Kun molempien räpylä piti loppujakson aikana, niin jakso tasattiin 1-1-lukemiin.

– Olosuhteista huolimatta vastustaja onnistui tekemään tilanteita ja lyömään juoksuja. Sisäpelaamisen tukkoisuus tässä harmittaa, päätti Korhonen.

Joensuun Maila pelaa seuraavan kerran perjantaina Kouvolan Pallonlyöjien vieraana. Seuraava kotiottelu pelataan sunnuntaina, kun Kiteen Pallo saapuu vieraaksi Kerubi Stadionille. Kello 17 alkavan ottelun liput ovat myynnissä Ticketmasterin verkkokaupassa!