JoMa takoi kotiavauksessa peräti 23 juoksua – ”Energinen ja pirteä esitys”

Joensuun Mailan kausi käynnistyi 2-0 (9-1, 14-5) -murskavoitolla Haminan Palloilijoista.

Joensuun Maila avasi ottelun juoksuhanat heti ensimmäisessä vuorossa, kun jokeritykki Aleksi Rautiainen sivalsi pallon väliin ja kotiin juoksi Samuel Tirkkonen. Haminan Palloilijat iski ottelun tasoihin toisessa sisävuorossa Kimmo Lukkarin onnistumisella.

Joensuulaiset eivät tasoituksesta hätkähtäneet. Ensin Rautiainen vei JoMan johtoon tasoittavalla sisävuorollaan, ja ottelun kolmannessa vuoroparissa joensuulaiset painoivat kaasun kunnolla pohjaan.

Mailan varressa onnistumisia nähtiin laajalla rintamalla, kun JoMa takoi jakson loppulukemiksi 9-1.

–Sarja-avauksessa saattaa herkästi kierrokset mennä yli ja voi olla hätäilyä, mutta tänään se käsiteltiin hyvin, pohti pelinjohtaja Mikko Korhonen ottelun päätyttyä.

Juoksujuhlat jatkuivat myös ottelun toisella jaksolla

Joensuulaiset karkasivat 2-0-johtoon Rautiaisen ja Wahlstenin kotiutuksilla. Hamina pääsi peliin mukaan, kun toisessa vuoroparissa harhaheitto, Lukkarin illan toinen onnistunut kotiutus ja Juha Toikan tappikupperi veivät vierailijan 2-3-johtoon.

–Kun vastustaja pääsi peliin mukaan ja johtoonkin, niin senkin hetken käsitteleminen seuraavassa sisävuorossa on nostettava esiin.

Rautiaisen hurja lyöntivire jatkui kolmannessa vuoroparissa, jossa mies takoi kahdella peräkkäisellä onnistumisella joensuulaiset jälleen kuskin paikalle.

–Kyllähän nuo numerot ovat hienoa katsottavaa, mutta ennen kaikkea se, että saimme laajalla rintamalla onnistumisia. Pääkotiuttajat onnistuivat hyvin ja tilannemäärä oli hyvä. Energinen ja pirteä esitys kaikkinensa.

Jakson lopulla joensuulaiset saivat harhaheiton turvin kolme lisäjuoksua ja kun Henri Litmanen ja Rautiainen iskivät vielä kunnarit mieheen, niin toisen jakson loppulukemat olivat murskaavat 14-5.

–Tästä sitten nopea pelin käsittely joukkueen kanssa ja katseet kohti perjantain kotipeliä.

Joensuun Maila pelaa seuraavan kotiottelun jo perjantaina 4.6., kun vastustajaksi saapuu Kempeleen Kiri. Osta lippusi ennakkoon tästä!