Tiistaiksi vieraita Savosta – ”Tapellaan jokaisen tilanteen voitosta”

Superpesiksen runkosarja jatkuu tiistaina Kerubi Stadionilla, kun JoMan vieraaksi saapuu Siilinjärven Pesis.

Joensuun Maila pääsee yli viikon mittaisen tauon jälkeen pelaamaan kotiyleisön eteen tiistaina, kun joukkue saa vieraita Savosta. JoMa kävi naaraamassa viisi sarjapistettä viime viikon loppupuolella Kankaanpää-Koskenkorva-tuplareissulta.

– Kokonaisuudessaan hyvä fiilis jäi reissusta. Sinne mahtui yksi huonompi ulkovuoro ja sen myötä huono jakso, mutta sitten muuten pelasimme hyvin ehjää peliä, kommentoi Konsta Piironen.

JoMan kärkimiehenä pelaava Piironen on ollut yksi säväyttävimmistä joensuulaispelureista kauden aikana.

– Hyvin on mennyt. Olen treenannut oikeita asioita talvella ja onnistunut niissä kesällä. Itseluottamus on korkealla, niin mikäs siinä.

Joukkueet kohtasivat heinäkuun puolivälin paikkeilla Siilinjärvellä ja tuon ottelun onnistui joensuulaiset voittamaan kotiutuslyöntikilpailun jälkeen numeroin 1-2 (5-4, 0-7, 0-0, 1-2).

Sarjataulukossa Joensuun Maila on sijalla viisi ja Siilinjärvi sijalla neljätoista.

– SiiPe on pelannut pirteästi ja ennakkoluulottomasti kaikkia joukkueita vastaan, kuten heidän pitääkin. Me yritämme satsata heti pelin alussa siihen, että homma lähtee oikeille raiteille heti pelin alussa. Ollaan hyviä mailassa sekä räpylässä, tapellaan jokaisen tilanteen voitosta ja näytetään tunteet, niin se on avain voittoon, päätti Piironen.

Osta lippusi ennakkoon Ticketmasterin verkkokaupasta!

JoMa-SiiPe 3.8. klo 18.00 Kerubi Stadionilla

Kuka oli heinäkuun Pohjantähti-pelaaja?

Yleisö äänestää kuukausittain yhden JoMan pelaajan kuukauden Pohjantähti-pelaajaksi. Äänestä suosikkiasi ja voita palkintoja!

Lue lisää