Puolivälieräsarjan toinen näytös tiistaina Bolt Stadionilla – ”Uskon, että nähdään oikein perinteinen ja tiukka playoff-vääntö”

Joensuun Mailan ja Sotkamon Jymyn välinen toinen puolivälieräottelu käynnistyy kello 17.30.

Maukkaalla vierasvoitolla puolivälierät avannut Joensuun Maila pääsee tiistaina Bolt Stadionille kotiyleisön eteen, kun ottelusarjan toinen kamppailu isketään käyntiin kello 17.30. Osta lippusi edullisemmin ennakkoon tämän linkin kautta!

Lauantaina Sotkamossa pelatussa avausottelussa Joensuun Maila kukisti kotijoukkue Sotkamon Jymyn numeroin 1–2 (0–5, 3–0, 0–3). Ensimmäistä miesten Superpesiksen pudotuspeliottelua pelannut Joosua Rättö myönsi, että ottelun alkuun jännitti.

– Oli siinä pientä jännitystä ilmassa, mutta siitä se nopeasti laukesi ja pääsi peliin kiinni, Rättö kertoi maanantaina.

– Ulkokentällä pelasimme melko tasapainoisen pelin. Saimme Jymyn sisäpelin ja etenkin kotiuttamiset kiinni. Meidän oma sisäpeli oli ensimmäisellä jaksolla todella vahvaa. Toinen jakso ei ollut niin hyvää tekemistä, mutta supervuoroparissa teimme tarvittavat juoksut ja sitä kautta saimme voiton.

Kuten pelinjohtaja Mikko Huotari ensimmäisen ottelun jälkeen totesi, on ensimmäiset kortit ottelusarjassa paljastettu.

– Nyt päästään kotiyleisön eteen pelaamaan. Sellainen tunne on, että olemme kotikentällä pelanneet paremmin koko kauden ajan. Varmasti teemme tilanteita itse riittävän määrän ja sitten pitää lyödä Jymyn ulkokentästä tarvittavat juoksut, Rättö jatkoi.

Rättö painottaa, että Jymyn tilannemäärien täytyy jäädä pieneksi, kun voitosta kamppaillaan pienillä marginaaleilla.

– Jymyn sisäpeliä täytyy saada kiinni ja tilannemäärät pidettyä mahdollisimman pieninä. Tulevat takatilanteet täytyy puolustaa onnistuneesti. Uskon, että Bolt Stadionilla nähdään oikein perinteinen ja tiukka playoff-vääntö, enkä pitäisi ihmeenä, jos jaksot ratkotaan yhden juoksun erolla.

Rättö nostaa omien riveistä esiin Ville Väliahon, joka loisti lautasen äärellä Sotkamossa pelatussa ensimmäisessä puolivälierässä.

– Kotiyleisön kannattaa seurata lukkari Väliahoa. Mies pelasi Sotkamossa hyvän pelin ja sai sekoitettua Jymyn sisäpeliä. Uskon, että Ville jatkaa siitä tiistaina, Rättö päätti.

Portit Bolt Stadionille avataan tiistaina kello 16.30 ja ottelu käynnistyy kello 17.30 – Tervetuloa pudotuspelien ainutlaatuiseen tunnelmaan!

Pysäköi autosi veloituksetta Hallitien pysäköintitaloon

Yhteistyökumppanimme Joensuun Pysäköinti tarjoaa ilmaisen pysäköinnin matsin ajaksi Hallitien pysäköintitalossa, jonka löydät Joensuun Tiedepuiston kulmalta osoitteesta Hallitie 2. Pysäköintitalolta matkaa Bolt Stadionille on vain 500 metriä.

Ruoka- ja juomatarjonta ottelutapahtumassa

Kerubin Grilliltä saat mahan täyteen ennen peliä, pelin aikana ja jaksotauolla. Tarjolla on muun muassa makkaraperunoita, ranskalaisia, kanagyrosta ja wingsejä. Pienempään nälkään Joensuun Mailan hodarikioskissa on myynnissä maukkaat hotdogit viiden euron kappalehinnalla!

Janoiselle pesäpallokansalle helpotusta löytyy Jet Set Barin kakkospesältä, jossa virvokkaita nautitaan happy hour -hinnoin kello 16.30–17.30. Virvokkeet ovat tuttuun tapaan saatavilla myösottelun aikana sekä jaksotauolla.

Golfaamalla ilmaiseksi JoMan peliin

Karelia Golf tarjoaa: Näytä ottelupäivänä matsin ennakkolippua Kontioniemen golfkentän caddiemasterille ja saat ottelulipun verran alennusta normaalihintaisesta greenfeestä!

ajankohtaista

JoMa otti ensimmäisen kiinnityksen välieräpaikkaan – ”Järjen myötä tuli tarvittava tulos”

Joensuun Maila kaatoi ensimmäisessä puolivälierässä Sotkamon Jymyn numeroin 1–2 (0–5, 3–0, 0–3).

Lue lisää

JoMa Inside: Näin rakentuu Joensuun Mailan ottelutapahtuma

JoMa Inside -videosarjassa kurkistetaan Joensuun Mailan kotiottelun taustoille.

Lue lisää