Puolivälieräsarjan toinen näytös sunnuntaina

Joensuun Mailan ja Sotkamon Jymyn välinen puolivälieräsarja jatkuu sunnuntaina kello 17.00 Kerubi Stadionilla.

Syksyn odotetuimmat matsit jatkuvat sunnuntaina, kun Joensuun Maila kohtaa kotiyleisön edessä Sotkamon Jymyn. Ottelusarja käynnistyi perjantaina Hiukan pesäpallostadionilla kotijoukkueen niukalla 1-0 (6-6, 3-2)-kotivoitolla.

– Alussa näkyi varmasti pientä jännitystä ja yliyrittämistä. Kentällä oli paljon ylimääräistä hässäkkää, luonnehti pelinjohtaja Petri Pennanen ensimmäisen ottelun jälkeen.

Ensimmäisessä ottelussa molempien joukkueiden ulkopelissä oli havaittavissa hermostuneisuutta, kun puolestaan lyöntipeli oli tehokasta. Henri Litmasen läpilyönti herätti JoMan pelin ottelun avausjaksolla.

– Hyvä aloitus ottelusarjalle. Sain siihen ottelun alkuun sellaisen lyönnin, jota olen koko kesän ajan harjoitellut. Playoff-meininkiä oli alusta loppuun saakka, kertoi Litmanen.

Playoff-meininkiä on taatusti tarjolla myös sunnuntaina, kun joukkueet kohtaavat Kerubi Stadionilla.

– Kyllä näitä pelejä odottaa koko kesän. Tämä on aivan omanlainen maailma ja pelit ovat aivan huikeita. Näistä kyllä pelaajana nauttii.

Millä eväillä joensuulaiset lähtevät tasoittamaan ottelusarjaa?

– Lähdetään parantamaan perjantain ottelusta. Tuollaisia merkkivirheitä ei enää parane tehdä, mitä perjantaina meiltä nähtiin. Niihin pitää tarttua tarkemmin kiinni ja lisätä laatua omiin lyönteihin sisäpelissä, niin hyvä tulee, päätti Litmanen.

Lipunmyynti sunnuntain otteluun on ollut vilkasta ja Kerubi Stadion täyttyy kovaa vauhtia. Osta lippusi ennakkoon Ticketmasterin verkkokaupasta! Lipunmyynti stadionin porteilla käynnistyy kello 16.00.