Pesishuuma jatkuu torstaina – ”Laitetaan kaikki tiskiin”

Joensuun Mailan ja Sotkamon Jymyn välisen puolivälieräsarjan neljäs ottelu pelataan torstaina Kerubi Stadionilla.

Huikea puolivälieräsarja jatkuu torstaina kotiyleisön edessä, kun Joensuun Maila ja Sotkamon Jymy pelaavat sarjan neljännen ottelun kello 17.00 alkaen.

Kolmas ottelu tiistaina päättyi Sotkamon Jymyn kotivoittoon supervuoroparin jälkeen numeroin 2-1 (4-3, 4-7, 3-0). Etenkin JoMan omat virheet ulkopelissä tarjosivat Jymylle mahdollisuuden voittoon, jota kainuulaiset eivät jättäneet käyttämättä.

– Jos meidät tunnetaan hyvästä ulkopelistä, niin nyt ei oikein lähtenyt. Tuntui, että olimme koko ajan purjeissa sen kanssa. Jos siellä kymmenkunta lyötyä on vastustajan pääkotiuttajille, niin kyllä silloin on hankala voittaa, pohti pelinjohtaja Petri Pennanen ottelun jälkeen.

Ottelusarjan tilanne on se, että voitolla sarja jatkuu perjantaina Hiukan pesäpallostadionilla viidennen ottelun merkeissä tai tappiolla Joensuun Mailan kausi päättyy.

– Asetelma ei sinällään muutu, sillä voittoa tavoitellaan näissä peleissä joka tapauksessa. Nyt ensimmäisen kerran sarja on katkolla ja se on ainut asia, mikä on muuttunut, jatkoi Pennanen.

Torstain otteluun lähdettäessä joensuulaisten täytyy tarkentaa omaa ulkopelaamistaan ja saada tehokkaammin Jymyn kärkietenijät ja pääkotiuttajat kuriin.

– Ulkopelin kotiasetukset on helpompi saada kohdalleen. Kerubi Stadion on meille kotiluola ja torstaina laitetaan kaikki tiskiin. Kyllähän tämä sarja saisi arvoisensa päätöksen pelissä numero viisi.

– Tässä on jotenkin sellaista makua, että tämä saattaisi olla sillä tavalla tähtiin kirjoitettua. Ilman tekemistähän se ei tule. Tähtiin voi tuijotella, mutta teot on tehtävä ennen sitä, päätti Pennanen.

Varmista paikkasi torstain jännitysnäytelmässä ja osta lippusi ennakkoon Ticketmasterin verkkokaupasta! Lipunmyynti Kerubi Stadionilla käynnistyy kello 16.00.