Perjantai-illan huippuottelussa vastaan asettuu KPL – ”Ylempään jatkosarjaan on kova halu päästä”

Joensuun Maila kohtaa Kouvolan Pallonlyöjät perjantai-iltana Bolt Stadionilla.

Joensuun Maila pelaa Superpesiksen viimeisen alkusarjan ottelun perjantai-iltana Bolt Stadionilla Kouvolan Pallonlyöjiä vastaan kello 18.00 alkaen. Osta ottelun liput ennakkoon tämän linkin kautta!

Jännitettävää perjantain ottelussa riittää, sillä Joensuun Maila tarvitsee ylempään jatkosarjaan päästäkseen vähintään yhden sarjapisteen.

– Totta kai ylempään jatkosarjaan on kova halu päästä. Alempi jatkosarja tietäisi saman tien mahdollista paikkaa säälipleijareissa, jotka olisi syytä välttää, ettei syksyn kuorma ei kasvaisi liian suureksi ja pääsisimme freesinä pudotuspeleihin, kommentoi Joensuun Mailan Joni Lehikoinen.

Kahden voitokkaan kamppailun jälkeen joensuulaiset taipuivat tiistai-iltana Imatralla Pallo-Veikkojen vieraana numeroin 1–0 (2–0, 9–9).

– Oli nihkeä reissu. Ensimmäisellä jaksolla sisäpeli tökki isosti ja toiselle jaksolle emme saaneet optimaalista starttia kaverin läpilyöntien myötä. Hyvin kimmersimme vielä loppusuoralle, mutta emme aivan pisteen arvoisesti ohi päässeet, kertasi Lehikoinen.

Perjantai-illan vierailija Kouvolan Pallonlyöjät on paikkansa ylemmässä jatkosarjassa varmistanut, mutta selvää on, että alkusarjapisteiden jäädessä voimaan jatkosarjoihin siirryttäessä sarjapisteet kelpaavat molemmille joukkueille.

KPL ja JoMa kohtasivat toukokuussa Kouvolassa, ja tuolloin joensuulaiset veivät pidemmän korren numeroin 1–2 (4–1, 0–1, 2–3).

– Pallonlyöjät on kuuma joukkue tällä hetkellä. He ovat kovassa lyöntivireessä ja pelaavat hyvää pesistä. Meillä on kaikki mahdollisuudet voittaa jokainen joukkue tässä sarjassa, enkä lähde stressaamaan sitä, että kuka meillä on vastassa. Pääsemme kotiyleisön eteen pelaamaan, joten tilanne on meille hyvä.

Perjantai-illan huippuottelu kotiyleisön edessä saa "Lehin" innostumaan.

– Tulkaahan kaikki Bolt Stadionille, pistetään ainakin 2000 katsojan raja rikki, päätti Lehikoinen.

Roihu Loungessa livemusiikkia
A2-katsomon alta löytyvän Roihu Loungessa kuullaan perjantaina muutaman ottelun tauon jälkeen livemusiikkia, kun joensuulaiskaksikko Jouni&Roope esiintyvät ennen ottelua sekä jaksoautolla.

Pysäköi autosi veloituksetta Hallitien pysäköintitaloon

Yhteistyökumppanimme Joensuun Pysäköinti tarjoaa ilmaisen pysäköinnin matsin ajaksi Hallitien pysäköintitalossa, jonka löydät Joensuun Tiedepuiston kulmalta osoitteesta Hallitie 2. Pysäköintitalolta matkaa Bolt Stadionille on vain 500 metriä.

Ruoka- ja juomatarjonta ottelutapahtumassa

Kerubin Grilliltä saat mahan täyteen ennen peliä, pelin aikana ja jaksotauolla. Tarjolla on muun muassa makkaraperunoita, ranskalaisia, kanagyrosta ja wingsejä. Pienempään nälkään Joensuun Mailan hodarikioskissa on myynnissä maukkaat hotdogit viiden euron kappalehinnalla!

Janoiselle pesäpallokansalle helpotusta löytyy Jet Set Barin kakkospesältä, jossa virvokkaita nautitaan happy hour -hinnoin kello 17–18. Virvokkeet ovat tuttuun tapaan saatavilla myösottelun aikana sekä jaksotauolla.

Golfaamalla ilmaiseksi JoMan peliin

​​​​​​​Karelia Golf tarjoaa: Näytä ottelupäivänä matsin ennakkolippua Kontioniemen golfkentän caddiemasterille ja saat ottelulipun verran alennusta normaalihintaisesta greenfeestä!

Ajankohtaista

Alkusarja huipentuu huippuotteluun perjantaina – näin pelataan jatkosarjoissa

Joensuun Mailan osalta Superpesiksen runkosarja jatkuu joko ylemmässä tai alemmassa jatkosarjassa – jännitettävää riittää perjantaina!

Lue lisää

Kauden 2024 Game worn -paidat myynnissä!

Myynnissä on myös talvikaudella käytettyjä game worn -paitoja.

Lue lisää