Kolmen matsin viikko käyntiin Hyvinkäältä – "Kova koetus tulee"

Kolmen ottelun viikko käynnistyy keskiviikkona Hyvinkään Tahkon vieraana.

Joensuun Maila pelaa kuluvalla viikolla kolmeen otteeseen. Keskiviikkona joukkue suuntaa Etelä-Suomeen Hyvinkään Tahkon vieraaksi, perjantaina Siilinjärvelle ja viikko päättyy sunnuntaina Kerubi Stadionille JymyJusseja vastaan. Sunnuntain ottelu on perhepeli ja alle 18-vuotiaille maksuton tapahtuma, johon on tuotu perheen pienimmille erilaisia aktiviteetteja!

JoMa ja Tahko kohtasivat runkosarjan alkupuoliskolla Joensuussa ja tuon ottelun onnistui Tahko kääntämään itselleen lukemin 1-2 (4-2, 8-11, 0-1).

– Hyvinkää pelasi täällä hyvän pelin meitä vastaan ja aina olemme pelanneet hyviä sekä hankalia pelejä heitä vastaan. Kova koetus tulee keskiviikosta, kommentoi Joensuun Mailan Henri Litmanen.

– Hyvinkäällä on avara kenttä ja varmasti haetaan läpilyöntejä molemmin puolin.

Joensuun Maila lähtee keskiviikon kamppailuun tappio allaan, kun sunnuntaina Kouvolan Pallonlyöjät oli joensuulaisia vahvempi lukemin 0-2 (2-5, 1-3). Tahko puolestaan nappasi edellisestä ottelustaan kolme sarjapistettä, kun joukkue kaatoi Kempeleen Kirin numeroin 2-0 (5-2, 1-0).

– Lähdemme hakemaan samoja elementtejä peliimme, joita oli Tampere-ottelussa ja muutamissa peleissä sen jälkeen. Iloisuutta, tuulettelua, rohkeita lyöntiratkaisuja sekä ennakkoluulotonta pelaamista niin sisällä kuin ulkona, päätti Litmanen.

Katso Henri Litmasen haastattelu: