Kahden matsin viikonloppu: "Haetaan uusia asetuksia"

Joensuun Maila kohtaa viikonloppuna Kiteen Pallon ja Kouvolan Pallonlyöjät Joensuu areenassa.

Perjantaina Joensuun Mailan vastustajaksi asettuu naapuriseura Kiteen Pallo ja lauantaina Kouvolan Pallonlyöjät. KiPa ja KPL pelaavat keskinäisen harjoitusottelun sunnuntaina.

Koronarajoitusten vuoksi ottelut pelataan ilman yleisöä, mutta ne ovat nähtävissä Netticket.fi-palvelun kautta. Kolme miesten ottelua ja kaksi naisten ottelua sisältävän viikonloppupassin hinta on 19,90 euroa. Yhden ottelun katseluoikeus maksaa 7,90 euroa. Pesäpalloa on siis runsaasti tarjolla kotisohville viikonloppuna!

Joensuun Mailan ja Kiteen Pallon ensimmäinen kohtaaminen tammikuun tasonmittauksessa päättyi JoMan 2-0 (8-1, 1-0) -voittoon. Vuoden ensimmäisistä otteluista joensuulaisten reppuun tarttui tärkeää tietoa nykykunnosta ja kehityskohteista.

Ensimmäisten matsien jälkeen meillä on ollut isona teemana eteneminen ja sen parantaminen. Vuoden ensimmäisissä harjoitusotteluissa eteneminen oli heikkoa ja ajoittain halutonta, kertoi Joensuun Mailan Konsta Kettunen.

– Reagointiajat ovat olleet heikkoja, joita olemme nyt kehittäneet. Lisäksi etenemisissä on ollut pieniä teknisiä virheitä. Niitä olemme purkaneet ja käyneet läpi treeneissä.

Joensuun Mailan rosterissa koettiin tammikuun lopulla yksi muutos, kun Markus Tuikka ilmoitti päättävän pelaajauransa. Viikonlopun otteluissa JoMa-paidassa nähdään yhteistyöseura Puijon Pesiksen miehistössä pelaava Nestori Moisio.

– Viikonlopun aikana haetaan uusia asetuksia. Nämä ottelut ovat nuoremmille pelaajille hyviä näytönpaikkoja ja mainio tilaisuus päästä haistelemaan Superpesiksen tasoa, pohti Kettunen.

Pallonlyöjät vastustajaksi sunnuntaina

Vuoden ensimmäisen peliviikonlopun tapaan JoMa kohtaa toisessa matsissa Kouvolan Pallonlyöjät. Joukkueiden aiempi kohtaaminen areenassa päättyi KPL:n 1-2 (0-4, 5-0, 1-2) -voittoon. Kouvolalaiset kävivät viikko sitten pelaamassa harjoitusottelun Tampereella Manse PP:n vieraana. Manse kaatoi Pallonlyöjät tuolloin kotiutuslyöntikilpailussa numeroin 2-1 (2-1, 1-2, 3-2).

Vaikka vielä ei sarjapisteistä pelatakaan, niin pelitilanteessa on aina oma latauksensa.

– Hyviä matsejahan nämä ovat. Näistä löytää aina kehityskohteita, kun mennään kohti kesää, päätti Kettunen.

Viikonlopun aikataulu ja katseluoikeudet