JoMa matkaa Mansen vieraaksi perjantaina

Kolmella kotiottelulla kauden avannut Joensuun Maila suuntaa perjantaina kesän ensimmäiselle vierasreissulle, kun bussin nokka suuntaa kohti Tamperetta.

Moni on varmasti merkannut tämän ottelun kalenteriin punakynällä, kun ex-JoMa-pelureita vilisevä Manse PP ja Joensuun Maila kohtaavat ensimmäisen kerran tämän kauden aikana.

Viime kauden päätteeksi JoMasta Manseen suuntasivat Lauri Kivinen, Juha Puhtimäki ja Simo Vainikainen. Aiemmilta kausilta joensuulaisille tuttuja nimiä tamperelaisten riveistä ovat Juha Niemi ja Tuomas Jussila.

Tamperelaiset ovat avanneet kauden kahdella kolmen pisteen voitolla, kun Hyvinkään Tahko kaatui kotikentällä ja Pattijoen Urheilijat vieraissa.

– Tampere on erittäin kova joukkue ja vastustajana tulee olemaan haastavaa. Heiltä löytyy valtakunnan parhaimpia pelaajia omilla paikoillaan. Todella hyvin täytyy pelata, että pisteet matkaavat Joensuuhun, kommentoi JoMan lyöjätykki Patrik Wahlsten.

Edellisessä kamppailussa JoMa koki kauden avaustappion, kun Hyvinkään Tahko haki 1-2 (4-2, 8-11, 0-1)- voiton Kerubi Stadionilta. Alkukauden kolmesta ensimmäisestä ottelusta joensuulaisilla on koossa kuusi sarjapistettä.

– Omasta tekemisestä homma lähtee liikkeelle. Huolellinen ja hyvä valmistautuminen perjantaihin on tärkeää. Sisä- ja ulkopelissä meidän täytyy pystyä nostamaan tasoa.

Wahlsten on lyönyt alkukauden kolmeen otteluun seitsemän juoksua.

– Vähän on yskähdellen oma peli lähtenyt liikkeelle, eikä ole tullut niin hyvää starttia kuin aiempina vuosina. Onneksi tässä on vielä paljon pelejä jäljellä, niin on aikaa parantaa myös omaa tekemistä.

Perjantain kuumaan otteluun lyöjätykki nostaa omasta joukkueesta kokeneempaa kaartia esiin.

– Katsotaan onko herroilla Mikko Kemppainen ja Aleksi Rautiainen perhosia vatsassa, kun vastassa on paljon entisiä joukkuekavereita, päätti Wahlsten naurahdellen.

​​​​​​​

Manse PP - Joensuun Maila perjantaina 11.6. klo 18.00 Kaupin pesäpallostadionilla