JomaVastuu-ilmaisottelut lauantaina!

Yleisölle ilmainen JomaVastuu-hyväntekeväisyysottelu on täällä taas! Tällä kertaa JomaVastuu-pelejä on kaksi: samana päivänä yksi miesten ja yksi naisten Superpesiksessä.

JomaVastuu-hyväntekeväisyysottelut pelataan lauantain 14.8. Kerubi Stadionilla. Joensuun Mailan naiset aloittavat tapahtuman klo 13 ottelulla Seinäjoen Maila-Jusseja vastaan. Miesten ottelu käynnistyy klo 17.00, kun JoMan vastustajaksi saapuu Kankaanpään Maila.

Perinteinen ja yleisölle ilmainen hyväntekeväisyystapahtuma järjestetään jo seitsemännen kerran. Hyväntekeväisyysottelut ovat keränneet hyväntekeväisyyskohteille vuosien saatossa yli 35 000 euroa.

– Joensuun Maila on saanut Joensuulta ja Pohjois-Karjalalta paljon. JomaVastuu on seuran tapa antaa jotain takaisin, Joensuun Mailan toimitusjohtaja Matti Lindholm sanoo.

– Ilmaisotteluilla tarjoamme pesäpalloviihdettä kaikkien saataville ja samalla keräämme yhteistyökumppaniemme avulla rahaa hyvään tarkoitukseen.

Ilmaisotteluiden kumppanipakettien tuotosta muodostuu tänä vuonna lahjoitus Pohjois-Karjalan Syöpälapset Sykkyrä ry:lle. Yhdistys on perustettu vuonna 1988 ja se toimii maakunnan alueella syöpälasten ja heidän perheidensä hyväksi. Sykkyrä ry pyörii täysin vapaaehtoisvoimin ja lahjoitusvarojen turvin.

– Jo usean vuoden ajan JoMa on kuulunut Sykkyrän suurimpiin tukijoihin. JomaVastuu-lahjoitusten turvin olemme järjestäneet muun muassa virkistys- ja vertaistukitoimintaa perheille, sanoo Sykkyrä ry:n puheenjohtaja Kati Jormanainen.

Lämpimästi tervetuloa mukaan hyväntekeväisyysotteluihin!

Jomavastuu-tapahtumassa mukana: