Yhdessä pidemmälle: O.K. Auto Joensuun Mailan pääyhteistyökumppaniksi

Joensuun Maila ja O.K. Auto ovat sopineet kolmivuotisesta pääyhteistyökumppanuudesta.

Joensuun Mailan tuorein kiinnitys pääyhteistyökumppanirintamalla on O.K. Auto, joka tarjoaa parhaat vaihtoehdot auton ostoon ja vaihtoon. Toyota-jälleenmyyntiin keskittyneellä O.K. Autolla on myyntipiste kahdeksassa kaupungissa. Joensuusta O.K. Auton toimipiste löytyy osoitteesta Kuurnankatu 45.

– Olemme erittäin tyytyväisiä saadessamme O.K. Auton Joensuun Mailan uudeksi pääyhteistyökumppaniksi. Toyota automerkkinä sopii erinomaisesti Joensuun Mailan arvoihin luotettavuutensa, kestävyyden ja innovatiivisuutensa ansiosta, kommentoi Super-JoMa Oy:n toimitusjohtaja Nemo Huhta.

Pääyhteistyökumppanuuden myötä O.K. Auto näkyy jatkossa niin liikenteessä kuin ottelutapahtumissa. Joensuun kaduilta voit bongata Toyota-merkkisiä autoja Joensuun Mailan ja O.K. Auton teippauksilla.

O.K. Auton myyntipäällikkö Pasi Räsänen ja Super-JoMa Oy:n toimitusjohtaja Nemo Huhta.

– Sopimus on monivuotinen, ja haluamme tarkastella ja kehittää yhteistyötä säännöllisesti. Tavoitteemme on tuoda O.K. Auto näkyvästi esille stadionilla ja ottelutapahtumissa.

Tapahtumissa O.K. Auto on esillä led-tekniikassa muun muassa JoMan kovin automies -videosarjan myötä. Lisäksi tapahtumissa näytillä on Toyotan mallistoa, ja Bolt Stadionin ulkoseiniä koristaa näyttävät jättibanderollit.

– Olemme solmineet merkittävän kolmivuotisen yhteistyösopimuksen, joka tukee JoMan matkaa kohti Superpesis-mestaruutta tällä ja tulevilla kausilla. Tämä kumppanuus ilmentää molempien organisaatioiden sitoutumista pitkäjänteiseen yhteistyöhön ja paikallisen urheilun tukemiseen. “Yhdessä pidemmälle” on sopiva tunnuslause tälle yhteistyölle, joka tavoittelee yhteisiä menestyksiä ja pitkäaikaisia vaikutuksia, taustoittaa O.K. Auton myyntipäällikkö Pasi Räsänen.

Uusia Toyota-malleja on nähtävillä Joensuun Mailan ottelutapahtumissa.

AJankohtaista

Korhonen, Kettunen, Piironen ja Rättö miesten Itä-Länteen!

Joensuun Mailan pelaajistolle ropisi valintoja arvo-otteluun.

Lue lisää