Ville Lantiainen JoMan paitaan – ”Haluan nauttia pelaamisesta enemmän kuin koskaan"

Lantiainen siirtyy JoMaan Siilinjärven Pesiksestä 1+1-vuotisella sopimuksella.

Juvalla pesäpallo-oppinsa saanut Ville Lantiainen, 28, siirtyy Joensuun Mailaan 1+1-vuotisella pelaajasopimuksella. Viimeiset kaksi kautta Siilinjärven Pesistä edustanut mies on pelannut urallaan Superpesistä myös Imatran Pallo-Veikkojen riveissä.

– Luonnollisesti fiilis tuoreesta sopimuksesta on erittäin hyvä. Joensuun Mailan mukana on mahdollisuus päästä pelaamaan ja nauttimaan sellaisista peleistä, joita en ole vielä ikinä oman urani aikana päässyt pelaamaan. Se on yksi iso tavoite itselle, kommentoi Lantiainen.

Etukenttämiehenä ulkopelissä ja vaihtajana sisäpelissä pelaava mies on pelannut urallaan 103 superpesis-ottelua, joissa on kertynyt 7+7 lyötyä juoksua, 89 tuotua ja 393 kärkilyöntiä.

Uuden joukkueen ensimmäistä tapaamista mies odottaa innoissaan.

– Odottavainen fiilis kaikin puolin. Joukkueeseen tuli muutamia täsmähankintoja, jotka auttavat ensi kesänä saavuttamaan sen, mitä lähdemme tavoittelemaan.

– Haluan nauttia pelaamisesta ja pesäpallosta enemmän kuin koskaan. Lupaan, että se nautinto näkyy ensi kesänä hyvällä savolaisella huumorilla höystettynä, naurahti Lantiainen.

Joensuun Mailan toimitusjohtaja Matti Lindholm näkee Lantiaisessa kovan potentiaalin.

– Lantiainen on pelannut nousujohteisia kausia ja näemme miehessä runsaasti mittaamatonta potentiaalia. Villen tulo joukkueeseen tarjoaa vaihtoehtoja ulko- ja sisäpeliin, sekä kilpailua pelipaikoista, mikä kehittää varmasti.

Katso video!