Ville Kotro Joensuun Mailaan – ”Menestymään tänne on tultu”

Joensuun Maila ja Ville Kotro solmivat 1+1-vuotisen pelaajasopimuksen.

Joensuun Mailan tuorein sopimuspelaaja on Ville Kotro, 29, joka siirtyy Joensuuhun hallitsevan Suomen mestarin Sotkamon Jymyn riveistä. Pelaajasopimus on 1+1-vuotinen.

– Hyvät mietteet tuoreesta sopimuksesta. Seuran sekä pelinjohdon puolelta oli paljon kiinnostusta ja kauden jälkeen pelinjohtaja Markku Hylkilän kanssa juttelimme pesishommista. Sieltä löytyi yksi painava tekijä, joka sai kallistamaan vaakakupin JoMan suuntaan, kommentoi Kotro.

Kotro on tunnettu polttolinjassa pelaavana ulkopelin moniosaajana, joka tuo JoMan joukkueeseen kokemusta. Mies on pelannut urallaan 325 runkosarjaottelua ja 49 pudotuspeliottelua.

– Uuden edessä tässä ollaan ja se tuo tietyllä tavalla piristystä omalle uralle. Joukkueessa on pari tuttua miestä, joiden kanssa olen aiemmin pelannut. Hyviä kavereita olemme joukkueeseen saaneet. Puhe on ollut, että ulkopeliä lähdemme parantamaan ja se näyttää hyvältä.

Kaksi Suomen mestaruutta Sotkamossa voittanut Kotro janoaa menestystä myös JoMa-paidassa.

– Joukkueen kanssa emme ole vielä tulevan kauden tavoitteita ylös kirjanneet, mutta omalta osalta on selvää, että menestymään tänne on tultu. Henkilökohtaiset tavoitteet ovat oman pelin kehittämisessä ja siinä, että pelaan paremmin kuin viime kaudella.

Joensuun Mailan pelinjohtaja Markku Hylkilä näkee Kotron tärkeänä vahvistuksena.

– Ville on iso vahvistus joukkueeseemme. Halusin, että saamme lisäosaamista ulkopeliimme ja Ville todellakin sitä tuo ulkopelin ammattimiehenä. Hän on suoritusvarma ja lajitehokas kaveri, joka tekee meidän polttolinjasta yhden sarjan parhaista.

"nähdään ensi kesänä mehtimäellä!"

ajankohtaista

Akatemiasta Superpesikseen – Virkkalalle, Lankiselle ja Hirvoselle pelaajasopimukset!

Joensuun Maila kiinnitti nuorta voimaa Superpesis-joukkueen rinkiin.

Lue lisää