Super-JoMa Oy teki ennätyksellisen liikevaihdon

Tilikauden tulos jäi 43 000 euroa tappiolliseksi.

Joensuun Mailan miesten ja naisten edustusjoukkueita pyörittävä Super-JoMa Oy kasvatti liikevaihtonsa uusiin ennätyslukemiin, mutta taloudellinen tulos jäi tappiolle. Yhtiön tilikauden 1.10.2020–30.9.2021 liikevaihto oli 961 054 euroa ja tulos 43 285 euroa tappiolla.

Super-JoMa Oy:n liikevaihto kasvoi edellisestä tilikaudesta 121 316 euroa (2019–2020: 839 738 euroa).

– Kausi päättyi sekä miesten että naisten edustusjoukkueiden osalta urheilullisesti pettymykseen, mikä näkyy myös yhtiön taloudellisessa tuloksessa, kommentoi Super-JoMa Oy:n hallituksen puheenjohtaja Joni Nousiainen.

– Teimme meidän mittapuulla merkittäviä panostuksia molempiin joukkueisiin ja olosuhteisiin. Näiden tehtyjen panostusten lopputulosten ulosmittaaminen jäi vielä toistaiseksi vajaaksi. Siitä huolimatta liikevaihto kasvoi merkittävästi, mikä on hyvä signaali JoMan kiinnostavuudesta Pohjois-Karjalassa.

JoMa sijoittui miesten Superpesiksessä viidenneksi ja naisten Superpesiksessä yhdeksänneksi. Pesäpallotoiminnan lisäksi JoMa oli mukana järjestämässä Lauri Tähkän konserttia Kerubi Stadionilla heinäkuussa.

– Toimintaa on pystyttävä edelleen uudistamaan ja kehittämään eikä vanhoilla kaavoilla voida toimia vuodesta toiseen koko ajan muuttuvassa toimintaympäristössä. Tarkoitus on tuoda pesiksen rinnalle myös muuta toimintaa enenevissä määrin esimerkiksi tapahtumien osalta, mistä saimme jo viime kesänä hyviä kokemuksia menneenä kesänä haastavasta korona-ajasta huolimatta.

Super-JoMa Oy:n yhtiökokous hyväksyi tilinpäätöksen joulukuussa. Samalla yhtiön hallitukseen valittiin Joni Nousiaisen lisäksi edelleen Harri Broman, Ari Mononen, Johanna Varis ja Petja Vuojärvi sekä uusvanhana jäsenenä Jyrki Miikki.

– Katse on vahvasti tulevaisuudessa ja tavoitteemme on pelata jatkossakin terävimmällä huipulla, mutta olla myös merkittävä toimija kokonaisvaltaisesti – ei pelkästään edustusjoukkueiden osalta.


Kausikortit myynnissä nyt!

Varmista paikkasi kaudelle 2022 hankkimalla Joensuun Mailan kausikortti!

Lue lisää


Joensuun Mailan uusi verkkokauppa on avattu!

Jatkossa Joensuun Mailan fanituotteet löytyvät kauppa.joensuunmaila.fi -osoitteesta!

Lue lisää