RekryKoulutuksen kautta yritysmyyjäksi JoMaan?

Joensuun Maila hakee RekryKoulutuksen kautta joukkueeseensa yritysmyyjää.

Tarjolla on näköalapaikka kansallispelin ja suomalaisen huippu-urheilun ytimestä. Monipuolisessa tehtävässä osallistut uusasiakashankintaan ja myös olemassa olevien asiakkuuksien hoitamiseen.

Joensuun Maila on pesäpallokenttien kestomenestyjä, jolla on edustusjoukkueet sekä miesten että naisten Superpesiksessä. Seurassa on lisäksi yli 400 jäsentä ja 21 juniorijoukkuetta. Myytävät tuotteet ovat yhteistyökumppanuuksia, kausikortteja, VIP-palveluita, työhyvinvointitapahtumia ja niin edelleen.

Haemme energistä ja toimeen tarttuvaa henkilöä, jolla on kokemusta btob-myynnistä ja mielellään myös urheilumarkkinoinnin ja -markkinan tuntemusta. Ennen kaikkea olet ratkaisukeskeinen ja asiakaslähtöinen myyjä. Sinulla on hyvä palveluasenne, rohkeutta lähestyä uusiakin tuttavuuksia ja mielikuvitusta ideoida asiakkaille sopivia palvelukokonaisuuksia.

Etsimme henkilöä, joka voisi jäädä mukaan joukkueeseemme myös RekryKoulutuksen jälkeen.


RekryKoulutus

RekryKoulutus on polkusi alan töihin Pohjois-Karjalassa - samalla pääset päivittämään omaa osaamistasi btob-/btoc-myynnissä, digitaalisessa ym. markkinoinnissa ja/tai asiakaspalvelussa.

Taustaltaan ja työkokemukseltaan sopiva työnhakija pääsee heti kiinni työtehtäviin hänet valinneessa yrityksessä sekä ohjelman kuluessa ajankohtaista täydennyskoulutusta btob-/btoc-myynnistä, digitaalisesta markkinoinnista ja asiakaspalvelusta. Tavoitteena on pysyvä työpaikka ohjelman jälkeen tai jo sen aikana sekä oman osaamisen päivittäminen em. tehtäviin. RekryKoulutus sopii siten esim. alan vaihtajille, uusimpiin digitaalisen markkinoinnin keinoihin perehtymiselle, myyntiprosessin hiomiselle jne.

Hakemus jätetään sekä TE-toimistolle että kouluttajalle.

Hakuaika päättyy 9.11.2021!

Lisätietoja yrityspaikoista ja koulutukseen hakeutumisesta: Anu Haveri p. 050 3200 443 / anu.haveri (at) rekryovi.net ja Liisa Kevo p. 040 743 1897 / liisa.kevo (at) rekryovi.net.

Lisätietoja JoMasta ja työtehtävistä: Matti Lindholm p. 040 848 6252 / matti.lindholm (at) joensuunmaila.fi