Rajoitukset kevenevät – tervetuloa Joensuu Areenalle!

Viikonlopun Halli-SM-pelit pelataan yleisön edessä! Lipunmyynti peleihin alkaa torstaina kello 12 Ticketmasterin kanavissa.

Itä-Suomen Aluehallintovirasto päätti keskiviikkona keventää Pohjois-Karjalan yleisörajoituksia. Päätös tarkoittaa sitä, että Joensuu Areenalle saadaan ottaa viikonlopun Halli-SM-otteluihin yleisöä!

– Yleisöllä on urheilutapahtumissa äärettömän merkittävä rooli. Tyhjille katsomoille pelaaminen on ollut turhauttavaa. Hienoa, että pääsemme palauttaamaan tunnelman takaisin kotiyleisömme kanssa, JoMan toimitusjohtaja Matti Lindholm iloitsee.

– Ottelutuotoilla on totta kai merkittävä rooli sekä edustusjoukkueiden että junioriseuran budjetissa. Kaikki otteluiden kioskituotot menevät JoMan junioreiden hyväksi.

Joensuun Maila pelaa viikonloppuna Joensuu Areenalla yhteensä neljä Halli-SM-ottelua: miehet kaksi peliä ja naiset kaksi peliä.

JoMa isännöi perjantaina paikallisvastustaja Kiteen Palloa ja sunnuntaina Kouvolan Pallonlyöjiä. Neljän joukkueen alkulohkossa pelaa myös Imatran Pallo-Veikot. Vain lohkovoittaja etenee lopulta Imatralla maaliskuussa pelattavaan lopputurnaukseen.

JoMa Naiset puolestaan emännöi lauantaina sekä Jyväskylän Kirittäriä että Kempeleen Kiriä. Kirittäret ja KeKi kohtaavat lauantaina myös toisensa, joten kaikkiaan Areenalla pelataan viisi ottelua. Turnauksen voittaja ansaitsee paikan maaliskuun Halli-SM-lopputurnauksessa.

Kaikille katsojille on otteluissa numeroitu istumapaikka ja paikkojen vaihtaminen ei ole sallittua. JoMa ja Joensuun kaupunki suosittelevat kasvomaskin käyttöä otteluissa.

– Tapahtumien avaamista on odotettu niin kauan vesi kielellä, että uskomme kaikkien katsojien käyttäytyvän ymmärtäväisesti ja vastuullisesti. Turvallinen tapahtuma tehdään kaikkien osallistujien yhteistyöllä.

Kausikorttilaisilla vapaa pääsy

Kaikki talvella pelattavat harjoitus- ja Halli-SM-ottelut sisältyvät kauden 2022 kausikorttiin.

Kausikorttilaisten tarvitsee hakea itselleen istumapaikkalippu, koska jokaisella katsojalla on oltava numeroitu istumapaikka. Lipun voi hakea joko ennakkoon JoMan toimistolta tai ennen ottelua Joensuu Areenan lipunmyynnistä.

JoMan toimisto (Hiiskoskentie 9, 80100 Joensuu) palvelee torstaina 3. helmikuuta kello 15-18 ja perjantaina 4. helmikuuta kello 12-15.

Tilaa oma kausikorttisi nyt!

Irtoliput myyntiin torstaina

Kaikkien otteluiden irtolippumyynti käynnistyy torstaina 3.2. klo 12.00 Ticketmasterin kanavissa. Aikuisten irtolippu maksaa 10 euroa ja lasten lippu 5 euroa. Liput ovat myynnissä myös JoMan toimistolla ja ennen ottelua Joensuu Areenan lipumyynnissä.

JoMa on erikseen yhteydessä kaikkiin katsojiin, jotka ehtivät ostaa itselleen tukipääsylipun vanhojen yleisörajoitusten ollessa voimassa.


Kausikortit myynnissä nyt!

Varmista paikkasi kaudelle 2022 hankkimalla Joensuun Mailan kausikortti!

Lue lisää