On kiitosten aika – Antti Hartikainen lopettaa mittavan pelaajauransa

Hartikainen ripustaa piikkarit ja räpylän naulaan.

Joensuun Mailaa kausilla 2020 ja 2021 edustanut Antti Hartikainen, 36, lopettaa komean pelaajauransa. Hartikaisen uran viimeiseksi otteluksi jäi elokuun 12. päivä pelattu Joensuun Maila-Vimpelin Veto -ottelu, jossa mies loukkasi akillesjänteensä.

– Valitettavasti vamma oli sen verran vakava hyvästä hoidosta ja kuntouttamisesta huolimatta, että se ei mahdollista kilpaurheilua millään tasolla. Näin ollen ilmoitankin lopettavani mittavan pelaajaurani, kertoi Hartikainen videolla.

Kaudella 2001 käynnistyneen superpesis-uransa aikana mies pelasi yhteensä 428 runkosarjan ottelua ja 189 pudotuspeliottelua. Kymmenen Suomen mestaruutta, neljä SM-hopeaa ja kolme SM-pronssia voittanut Hartikainen pelasi urallaan kahdeksan kertaa Itä-Länsi arvo-ottelussa. Superpesiksen kärkilyöntikuninkuuden mies voitti kaudella 2019. Vuoden pesäpalloilijaksi Hartikainen valittiin kauden 2013 päätteeksi.

– On kiitosten aika. Kiitän kaikkia henkilöitä, niin pelaajia, valmentajia, pelinjohtajia, huoltajia, kumppaneita ja faneja tästä matkasta pesäpallon parissa urheilijana. Toivon mukaan nähdään kentän laidalla, päätti ”Härmä”.

Joensuun Maila kiittää Hartikaista kahdesta vuodesta seuran väreissä ja toivottaa kaikkea hyvää tulevaan!

Katso videolta "härmän" videotervehdys