LähiTapiolan viikkoinfo: 26/2021

Tällä viikolla Kerubi Stadionilla pelataan kaksi miesten ottelua – ja naisten Superpesis palaa pitkästä aikaa Kiteelle. Tutustu myös LähiTapiolan Suomen suosituimpaan autovakuutukseen!

Joensuun Mailalla on juhannuksen jälkeen heti todellinen herkkuviikko: miesten Superpesiksessä on luvassa kaksi kotiottelua ja naisten Superpesiksessä mielenkiintoinen kotipeli Pohjois-Karjalan toisessa pesäpallokeskuksessa, Kiteen Rantakentällä.

Kesäkuu saadaan keskiviikkona päätökseen, joten on aika selvittää kuka oli kesäkuun paras JoMa-pelaaja – kuukauden Pohjantähti-pelaaja. Tutustu uutuuteen ja äänestä suosikkiasi!

Uuden viikon ilotulitus alkaa torstaina, kun JoMa saa vieraaksi aina vaarallisen Pattijoen Urheilijat, joka kaatoi pari viikkoa sitten myös sarjakärki Vimpelin Vedon.

Kaksi päivää myöhemmin Kerubi Stadionilla vierailee yksi kesän odotetuimmista vierasjoukkueista, tamperelainen Manse PP. Mansen riveissä on liuta vanhoja tuttuja, muun muassa Lauri Kivinen, Tuomas Jussila, Juha Puhtimäki ja Juha Niemi. Liput sekä torstain että lauantain kotiotteluihin myy tuttuun tapaan Ticketmaster.

Kiinnostavat kotipelit eivät lopu vielä tähän, sillä sunnuntaina on ohjelmassa erikoisempi kotimatsi: JoMa naiset emännöi kotiottelussa Kiteen Rantakentällä helsinkiläistä Roihua.

– Haluamme tuoda vauhdikkaan naispesäpallon kaikkien pohjoiskarjalaisten saataville. Kun ehdotimme KiPalle yhden pelin tuomista Rantakentälle, niin vastaanotto oli heit erinomainen, kiittelee Joensuun Mailan toimitusjohtaja Matti Lindholm.

– Naispesäpallolla on vahvat perinteet Pohjois-Karjalassa ja pelejä seurataan tiiviisti myös Joensuun ulkopuolella. Miesten puolella kilpailemme samoista sarjapisteistä, mutta naisten Superissa koko maakunta voi seistä JoMa Naisten takana.

JoMan kausikortit oikeuttavat sisäänpääsyyn myös Kiteellä pelattavaan kotiotteluun. Myynnissä on myös laadukkaan ruokailun, virvoitusjuomat ja miedot alkoholijuomat sekä taukokahvit ja -leivokset sisältäviä VIP-lippuja 90 euron hintaan.

Vanhimpien juniorijoukkueiden puolella B-pojilla on huiliviikko, mutta B-tytöt urakoivat kaksi ottelua heti alkuviikosta. Maanantaina joukkue vierailee Jyväskylässä ja tiistaina Haapajärvellä. Matkassa mukana on myös liuta JoMan naisten edustusjoukkueen pelaajia!

Viikon ottelut

Miesten Superpesis

To 1.7. klo 18.00 Joensuun Maila – Pattijoen Urheilihat | Osta liput
La 3.7. klo 17.00 Joensuun Maila – Manse PP, Tampere | Osta liput

Naisten Superpesis

Pe 2.7. klo 18.00 Jyväskylän Kirittäret – Joensuun Maila
Su 4.7. klo 13.00 Joensuun Maila – Helsingin Roihu (Pelataan Kiteellä) | Osta liput

B-poikien Superpesis

Ei pelejä tällä viikolla.

B-tyttöjen Superpesis

Ma 28.6. klo 18.00 Jyväskylän Kirittäret – Joensuun Maila
Ti 29.6. klo 18.00 Haapajärven Pesä-Kiilat – Joensuun Maila


Me tunnemme Pohjois-Karjalan tiet – ja tiedämme, mitä autovakuutukseltasi tarvitset.

LähiTapiolan autovakuutus on syystäkin Suomen suosituin. Maksimibonusta voi kertyä jopa 80 % liikennevakuutuksesta, ja saat samat edut perheen jokaiselle autolle. Kaikkiin kaskoihin kuuluu eläintörmäysvakuutus, ja Laajassa ja Loistokaskossa saat myös pysäköintivakuutuksen. Bonusturvalla bonukset eivät laske edes kolarin sattuessa. Kaiken lisäksi saat vakuutuksestasi S-ryhmän Bonusta. Vaihda sinäkin vakuutuksesi meille, niin pääset ajelemaan etujen kera.

Kun jätät meille yhteystietosi, olemme sinuun yhteydessä. Keskustellaan yhdessä, millainen autovakuutus sopisi juuri sinun tarpeisiisi. Samalla osallistut vuoden bensojen, eli 1500 euron ABC-lahjakortin arvontaan.