LähiTapiolan viikkoinfo: 22/2021

Miesten Superpesis-kausi 2021 käynnistyy tulevana keskiviikkona! Tutustu LähiTapiolan Suomen suosituimpaan autovakuutukseen ja voit voittaa vuoden bensat.

Kauan odotettu miesten Superpesis-kausi 2021 pyörähtää käyntiin tällä viikolla. Uudistunut Joensuun Maila isännöi Kerubi Stadionilla keskiviikkona Haminan Palloilijoita ja perjantaina Kempeleen Kiriä.

Kerubi Stadionille voidaan ottaa ensimmäisiin otteluihin enintään 1750 katsojaa. Katsomopaikat eivät ole ainakaan ensimmäisissä otteluissa voimassa, jotta yleisö voi pitää riittävät turvavälit. Katsojat voivat siis etsiä itselleen mieluisan istumapaikan siitä katsomosta, johon pääsylippu tai kausikortti oikeuttaa.

– Luotamme pohjoiskarjalaiseen pesäpallokansaa, että osaamme pitää vaaditut turvavälit ja saamme nauttia pesiksestä paikan päällä läpi suven. Kausikorttilaisille oman paikan menettäminen on harmillista, mutta uskomme kaikkien ymmärtävän vallitsevan tilanteen.

Joensuun Mailan naisten edustusjoukkueen kauden piti alkaa tulevana keskiviikkona, mutta joukkueen jäseniä on korona-altistuksen jälkeisessä karanteenissa.

Viikon ottelut

Miesten Superpesis

Ke 2.6. klo 18.00 Joensuun Maila – Haminan Palloilijat | Osta liput
Pe 4.6. klo 18.00 Joensuun Maila – Kempeleen Kiri | Osta liput


Me tunnemme Pohjois-Karjalan tiet – ja tiedämme, mitä autovakuutukseltasi tarvitset.

LähiTapiolan autovakuutus on syystäkin Suomen suosituin. Maksimibonusta voi kertyä jopa 80 % liikennevakuutuksesta, ja saat samat edut perheen jokaiselle autolle. Kaikkiin kaskoihin kuuluu eläintörmäysvakuutus, ja Laajassa ja Loistokaskossa saat myös pysäköintivakuutuksen. Bonusturvalla bonukset eivät laske edes kolarin sattuessa. Kaiken lisäksi saat vakuutuksestasi S-ryhmän Bonusta. Vaihda sinäkin vakuutuksesi meille, niin pääset ajelemaan etujen kera.

Kun jätät meille yhteystietosi, olemme sinuun yhteydessä. Keskustellaan yhdessä, millainen autovakuutus sopisi juuri sinun tarpeisiisi. Samalla osallistut vuoden bensojen, eli 1500 euron ABC-lahjakortin arvontaan.