Konsta Piiroselle kahden vuoden jatkosopimus – "Saan edustaa kasvattajaseuraani ja olla isossa roolissa"

Piironen jatkaa Joensuun Mailassa syksyyn 2025 saakka.

Joensuun Maila on solminut kaksivuotisen jatkosopimuksen Konsta Piirosen, 26, kanssa. Piirosella oli voimassa oleva pelaajasopimus kauden 2023 loppuun saakka, mutta mies päätti tehdä hyvissä ajoin jatkopestin tuleville vuosille.

– On hienoa päästä jatkamaan Joensuun Mailassa myös tulevina vuosina. Täällä on hyvä tekemisen meininki ja nyt olemme päässeet takaisin menestystä kohti ihan konkreettisesti. On mukava päästä jatkamaan tätä polkua eteenpäin, Piironen kommentoi.

Kaudella 2016 JoMan edustusmiehistöön tiensä raivannut seuran oma kasvatti on noussut huippuluokan kärkimieheksi ja erinomaiseksi etenijäksi miesten Superpesiksessä. Kova työ palkittiin Itä-Länsi-valinnalla kaudella 2022.

– Töitä on tehty pikkuhiljaa ja kehitytty tämän matkan aikana. Ei ole tullut kerralla sellaista isoa roolia, vaan tuntuu, että olen tehnyt hiljalleen asioita oikein ja se on kantanut tähän tilanteeseen missä ollaan nyt. Saan edustaa kasvattajaseuraani ja olla isossa roolissa viemässä joukkuetta eteenpäin. Se on todella hieno asia.

SM-pronssiin kauden 2022 päättänyt Piironen odottaa innolla tulevaa kesää.

– Meillä on oikein hyvä joukkue kasassa tulevalle vuodelle. Tällä porukalla on aito mahdollisuus pelata kirkkaimmista mitaleista, Piironen päätti.

Pelinjohtaja Mikko Huotari näkee Piirosessa kovasti töitä tekevän tulevaisuuden johtajan.

– Osoitus siitä, ettei sattumaa ole olemassa ja kentällä kilpailu on oikeudenmukaista. Konsta on suoritusvarma niin lajitaidoissa, kuin mielen virityksessä. Mies tulee kasvamaan vielä jokin päivä Joensuun Mailan kapteenistoon merkitykselliseksi johtajaksi.

Ulkopelissä Piironen on vakiinnuttanut paikkansa kolmoskopparina. Kehityskäyrä kopparipelissä on ollut nousujohteinen ja miehellä on kaikki edellytykset nousta Superpesiksen kirkkaimpaan kärkeen myös kopparina.

– Tarkka harjoittelija, joka kehittyy varmuudella vielä jokaisella osa-alueella. Piironen liikkuu pesäväleillä ensi kesänäkin erittäin lujaa, Huotari päätti.

Katso video!

ajankohtaista

Superpesiksen otteluohjelma on julkaisu – kausi alkaa kotiottelulla 14. toukokuuta!

Sarja-avauksessa äitienpäivänä vieraaksi Bolt Stadionille saapuu Seinäjoen JymyJussit.

Lue lisää

Kausikortit kaudelle 2023 myynnissä – Varmista paikkasi!

Kausikorttimyynti jatkuu kauden kynnykselle saakka.

Lue lisää