Kerubi Stadionille enintään 1750 katsojaa – huolehdithan turvaväleistä!

Joensuun Mailan yleisökapasiteetti kauden ensimmäisissä kotiotteluissa on 1750 katsojaa.

Superpesis-kausi 2021 starttaa Joensuussa Kerubi Stadionilla 1750 katsojan maksimikapasiteetilla. JoMan miesten joukkueen ensimmäinen kotiottelu on ohjelmassa perjantaina 4. kesäkuuta Kempeleen Kiriä vastaan. JoMan naisten edustusjoukkue saa kotiavaukseen keskiviikkona 9. kesäkuuta vastaansa Lappeenrannan Pesä-Ysit.

– Katsojien turvallisuus on meille kaiken A ja O. Uusien kokemusten ja suositusten perusteella voimme muokata kapasiteettiä ylös- tai alaspäin seuraaviin otteluihin, Joensuun Mailan toimitusjohtaja Matti Lindholm sanoo.

Edelliskesältä tuttuja katsomolohkoja ei ole, mutta katsomoissa on noudatettava kahden metrin turvavälejä ja huolehdittava hygieniasta. Saman seurueen jäsenet voivat istua yhdessä. JoMa suosittelee kasvomaskien käyttöä koko ottelutapahtuman ajan.

Kausikorttipaikat eivät ole voimassa, jotta katsojat voivat hajautua katsomoon tasaisesti ja pitää turvavälit. Myös myytävät paikkaliput ovat numeroimattomia.

– Luotamme pohjoiskarjalaiseen pesäpallokansaan, että osaamme pitää vaaditut turvavälit ja saamme nauttia pesiksestä paikan päällä läpi suven. Kausikorttilaisille oman paikan menettäminen on harmillista, mutta uskomme kaikkien ymmärtävän vallitsevan tilanteen.

– Olemme käyneet hyvää vuoropuhelua Siunsoten, Joensuun kaupungin ja Itä-Suomen poliisilaitoksen kanssa, joille haluankin esittää kiitokset.

Kerubi Stadionin pääkatsomoon otetaan enintään 1190 katsojaa, sivukatsomoihin enintään 200 katsojaa kumpaankin ja aitioihin enintään 160 katsojaa. JoMan kausikorttien myynti tältä kesältä päättyy ja ottelukohtaisesti myyntiin ja JoMan junioreille jää reilut 500 lippua.

Lipunmyynti ensimmäisiin kotipeleihin käynnistyy perjantaina 27.5.2021 kello 15 Ticketmasterin kanavissa.

Kerubi Stadionin VIP-ravintola Business Joensuu-klubilla on käytössä tämänhetkisten ravintolarajoitusten mukaisesti 75% normaalikapasiteetista. Tämän johdosta klubille ei ainakaan alkukaudella myydä yksittäisiä lippuja, vaan klubi on loppuunmyyty kausikorteilla ja ennakkoon myydyillä VIP-lipuilla.

Kesän aitiot myydään nyt! Osta omasi.

Pääsyliput 2021 miesten Superpesikseen

PÄÄSYLIPUT ENNAKKOON


AIKUISETLAPSET
A-KATSOMO18 €15 €
B-KATSOMO13 €10 €
C-KATSOMO13 €10 €
D-KATSOMO13 €10 €
AURINKOKATSOMO8 €5 €


PÄÄSYLIPUT OTTELUPÄIVÄNÄ


AIKUISETLAPSET
A-KATSOMO20 €15 €
B-KATSOMO15 €10 €
C-KATSOMO15 €10 €
D-KATSOMO15 €10 €
AURINKOKATSOMO10 €5 €


  • Kitee-, Sotkamo-, Kouvola-, Vimpeli ja Tampere-otteluissa kaikkiin hintoihin lisätään kaksi euroa
  • Lasten lippujen hinta on 7–17-vuotiaille. Alle 7-vuotiaat pääsevät otteluihin veloituksetta.

Pääsyliput 2021 naisten Superpesikseen

PÄÄSYLIPUT ENNAKKOON

AIKUISETLAPSET
10 €5 €


PÄÄSYLIPUT OTTELUPÄIVÄNÄ

AIKUISETLAPSET
13 €8 €


  • Lasten lippujen hinta on 7–17-vuotiaille. Alle 7-vuotiaat pääsevät otteluihin veloituksetta.