Kerubi Stadion ehdolla Vuoden venueksi!

Lauri Tähkä esiintyi Kerubi Stadionilla heinäkuussa.

JoMan kotipesä on ehdolla vuoden areenaksi musiikkialan ammattilaisten palkintogaalassa.

Kerubi Stadion tunnetaan yleisesti pesäpallostadionina, mutta tänä kesänä stadionilla on viihdytty kansallispelin lisäksi myös Lauri Tähkän tahtiin heinäkuussa.

Nyt Kerubi Stadion on valittu ehdolle Musiikki & Median Industry Awards -palkintoehdokkaaksi Vuoden Venue: Areena 2021 -kategoriassa. Ehdokasasetteluun ovat vaikuttaneet elokuussa järjestetty ennakkoäänestys ja alan ammattilaisista koottu Industry Awards -raati.

– Maailman hienoin pesäpallostadion on erinomainen paikka monenlaisille tapahtumille, kuten Lauri Tähkän konsertti osoitti. Ehdokkuus arvostetussa alan ammattilaisten gaalassa kertoo, että myös muut ovat tätä mieltä, kommentoi Joensuun Mailan toimitusjohtaja Matti Lindholm.

Muut kategorian palkintoehdokkaat ovat helsinkiläinen Allas Sea Pool, Viikinsaari Tampereella, Pyhtään Kulttuuritalo sekä seinäjokelainen OmaSP Stadion.

– Areena, joka on panostanut tapahtumien turvallisuuteen sekä taloudellisesti että henkisesti ja kehittänyt uusia tapoja tuottaa tapahtumia. Kategoria sisältää areenat, stadionit ja muut ulkoilmavenuet, kerrotaan palkintokategorian luonnehdinnassa.

Voittajan valitsevat tapahtumaan rekisteröityneet osallistujat. Äänestys aukesi keskiviikkona 1. syyskuuta kello 12 ja äänestysaika päättyy maanantaina 20. syyskuuta kello 23:59.

Voittajat julkistetaan Musiikki & Median Industry Awards -gaalassa perjantaina 8. lokakuuta Tampere-talolla.